Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Κυζιρίδης

Ο Γρηγόρης Κυζιρίδης θα μείνει τελικά τρεις εβδομάδες εκτός λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο. Ο Γρηγόρης Κυζιρίδης θα μείνει τελικά τρεις εβδομάδες εκτός λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο.

Ο επιθετικός της Επανομής έχει πρόβλημα στους συνδέσμους και δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος ή οι χιαστοί του.

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, ο οποίος δεν έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως υπάρχει θλαστικό τραύμα στην κνήμη και πρόβλημα στους συνδέσμους. Αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο να έχουν πειραχθεί οι χιαστοί του και έτσι θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για τρεις εβδομάδες.

Αν το πρωτάθλημα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου θα χάσει τα δύο πρώτα ματς της Αναγέννησης Επανομής, ενώ αν καθυστερήσει κατά μια εβδομάδα θα χάσει μόνο την πρεμιέρα.

Ανατροπή υπήρξε στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, αφού το φιλικό της Τετάρτης (12/9) με τον Οδυσσέρα Κορδελιού ακυρώθηκε επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο. Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη κάνει προσπάθειες να αντικαταστήσει αυτό το φιλικό με άλλο αντίπαλο, ενώ δεδομένο είναι το φιλικό του Σαββάτου (15/9 – 18.00) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Last modified onΤρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2012 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep