Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αργησαν, αλλά ξεκίνησαν

Στον Θρασύβουλος έκαναν την πρώτη προπόνηση της ομάδας μόλις 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στον Θρασύβουλος έκαναν την πρώτη προπόνηση της ομάδας μόλις 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Θρασύβουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν μόλις 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρωί της Δευτέρας (3/9) έγινε στην Φυλή η πρώτη συγκέντρωση του Θρασύβουλου για τη νέα σεζόν. Η καθυστέρηση που υπήρξε στην οργάνωση της ομάδας λίγο έλειψε να θέσει σε αμφισβήτηση ακόμη και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, αλλά τελικά στις «καθυστερήσεις» ξεκίνησε την ενίσχυση της και πλέον άρχισε προπονήσεις.

Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος, ο γυμναστής Δημήτρης Ζέτος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Κιούπης και ο σκάουτερ της ομάδας Γιώργος Οικονομόπουλος είναι το επιτελείο της ομάδας. Από την πλευρά της διοίκησης ήταν στην προπόνηση ο πρόεδρος Σωτήρης Μασούρης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Κατσίλας.

Ο Σταμάτης Καλαμιώτης ανακοινώθηκε πως ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Θρασύβουλο και ο 22χρονος αμυντικός που πέρσι αγωνίστηκε σε 19 ματς με την ομάδα της Φυλής θα την ενισχύσει και φέτος. Σημειώνεται ότι στην πρώτη συγκέντρωση ήταν και ο Πάρης Μπακάλης, που όπως αναμενόταν, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Last modified onΔευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep