Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζήτησε υπομονή ο Δημητρίου

 

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα μίλησε για την κακή απόδοση στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό.

 

 

Ο Πέτρος Δημητρίου θεωρεί ότι με τον καιρό οι «ερυθρόλευκοι» θα βελτιώνονται. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: «Είναι γεγονός ότι στο παιχνίδι αυτό δείξαμε δύο πρόσωπα και η ομάδα επηρεάσθηκε σημαντικά από τις πολλές αλλαγές και ιδιαίτερα τις δοκιμές που έγιναν στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο μέρος η ομάδα στάθηκε καλά, έδειξε ότι προχωράει και ασφαλώς χρειάζεται χρόνο αλλά και κάποιες προσθήκες, ενώ δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι είχαμε αρκετούς παίκτες που είναι ακόμη εκτός ομάδας καθώς είναι ανέτοιμοι να βοηθήσουν».

 

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε αφού οι πολλές αλλαγές αλλά και η χρησιμοποίηση αρκετών υπό δοκιμή παικτών αποσυντόνισαν την ομάδα, που έχασε τον ρυθμό της, αλλά και την συνοχή της. Από εδώ και πέρα θεωρώ ότι ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές και οι πειραματισμοί και θα προχωρήσουμε με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, θα δουλέψουμε με αυτούς και μέσα από τα φιλικά θα πρέπει να βρούμε την χημεία μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δημιουργούμε μία εντελώς καινούργια ομάδα που χρειάζεται τον χρόνο της και πρέπει να δουλέψουμε πολύ και σκληρά για να φανούμε δυνατοί αλλά και ανταγωνιστικοί στις επίσημες αγωνιστικές; Μας υποχρεώσεις».

 

Την Τετάρτη (31/08) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ τον Απόλλωνα Αθηνών. Νωρίτερα θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep