Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάθε μέρα πιο βελτιωμένοι»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για την βελτίωση της ΑΕΛ μέρα με την ημέρα. Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για την βελτίωση της ΑΕΛ μέρα με την ημέρα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε μετά το τέλος της φιλικής νίκης με τον Τύρναβο και τόνισε πως η ομάδα δουλεύει μέσα στο γήπεδο και δείχνει βελτίωση μέρα με την ημέρα.

«Tο σημερινό ματς αποτελούσε τεστ για κάποιες ομάδες που θα έρχονται μέσα στην έδρα μας και θα παίζουν κλειστή και μαζική άμυνα. Κάναμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη δύο. Το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι και κάθε μέρα βελτιωνόμαστε»

Η αναμέτρηση με τον Τύρναβο, εκτός από τιμή προς τον Κώστα Μίχη που είχε συνεργαστεί για χρόνια με τον Μιχάλη Ζιώγα, ήταν και ένα καλό τεστ για τις κλειστές άμυνες που θα αντιμετωπίζει η ΑΕΛ μέσα στην έδρα της. Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε μετά το ματς για τις εντυπώσεις του από την αναμέτρηση.

«Ανταποκριθήκαμε αμέσως στο κάλεσμα του Τυρνάβου σαν ΠΑΕ ΑΕΛ για το παιχνίδι στην μνήμη του Κώστα Μίχη. Για μένα ήταν κάτι παραπάνω από φίλος. Συνεργάστηκα μαζί του τέσσερα χρόνια και έζησα μεγάλες στιγμές. Για το παιχνίδι έμεινα ικανοποιημένος. Δουλεύουμε κάποια πράγματα στο επιθετικό παιχνίδι. Είχα πει στους παίκτες πως το σημερινό ματς θα αποτελέσει τεστ για κάποιες ομάδες που θα έρχονται μέσα στην έδρα μας και θα παίζουν κλειστή και μαζική άμυνα. Για αυτό θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Κάναμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη δύο. Το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι και κάθε μέρα βελτιωνόμαστε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep