Εμεινε στο 2-2 ο Φωκικός

Στο 2-2 έμειναν ο Φωκικός και η ομάδα U20 του Παναθηναϊκού στην Αμφισσα. Στο 2-2 έμειναν ο Φωκικός και η ομάδα U20 του Παναθηναϊκού στην Αμφισσα.

Ισοπαλία με την U20 του Παναθηναϊκού για την ομάδα της Αμφισσας, σε ένα ματς που ο Κριστόφ Βαζέχα δεν έβαλε πολλούς βασικούς.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε για άλλη μια φορά φέτος ο Φωκικός στην Άμφισσα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα U20 του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός της ομάδας Κριστόφ Βαζέχα επέλεξε για άλλη μια φορά μία πειραματική ενδεκάδα και ανακάτεψε την τράπουλα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο προπονητής του Φωκικού θέλει να δοκιμάσει πρόσωπα και τακτικές, άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό θέλει να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του ρόστερ τουλάχιστον για ένα ενενηντάλεπτο στις θέσεις που χρειάζεται.

Η ομάδα της Άμφισσας από την αρχή του αγώνα πίεζε ψηλά, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί κάποια λάθος πάσα της άμυνας των αντιπάλων. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το κατάφερε, με τον Εσόνο και τον Ευσταθίου αλλά και τον Κώστα Μπουλούλη, οι τελικές προσπάθειες όμως δεν ήταν αυτές που έπρεπε αν και χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναικός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Αποστολόπουλο ο οποίος πάγωσε για λίγο το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας και τους 600 και πλέον φίλους της ομάδας της Άμφισσας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, ο Φωκικός πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καμερουνέζο Λίονελ Εσόνο, ο οποίος σκόραρε με προβολή έπειτα από σέντρα του άλλου κορυφαίου του αγώνα Ευσταθίου. Σύντομα η ομάδα της Άμφισσας κατάφερε να προηγηθεί, αφού λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ο νεαρός Θέος (νέο απόκτημα), με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου. Κάπου εκεί η ομάδα της Άμφισσας άρχισε να δείχνει σημάδια κούρασης, αν και συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Σε μια αντεπίθεση των Πρασίνων ο Αποστολόπουλος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του Παναθηναϊκού και να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Κριστόφ Βαζέχα δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Ταμπάκη, Σκαρίμπα, Θωμόπουλο, Κωστόπουλο, Λίτσο, Αμπντουραχμάνι, Κοντογεώργο και Σιμψερή.

ΦΩΚΙΚΟΣ:(Βαζέχα) Μανιάτης, Χαλούλος, Αργυρός, Παπαζούδης, Σορώκος, Αλμπέρτο, Ρεντζής, Εσόνο, Μπουλούλης, Ευσταθίου, Λουκίνας. Έπαιξαν ακόμη και οι Γεωργίου, Θέος, Τετέ, Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Ρότσα)Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Κασαπάκης, Δώνης, Φουρλάνος, Αναστασόπουλος, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος. Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στο ματς και οι Θαναηλάκης, Μαλντίν, Γκέκας, Γκαμάλ, Ντάγκρας, Μαραθιανός, Μυρθιανός και Βόσδου

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2012 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep