Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλικό με Τύρναβο για Μίχη

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Μιχάλης Ζιώγας θα δει τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με τον Τύρναβο την Κυριακή (2/9) και την Πέμπτη (6/9) θα γίνει το φιλικό της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Μιχάλης Ζιώγας θα δει τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με τον Τύρναβο την Κυριακή (2/9) και την Πέμπτη (6/9) θα γίνει το φιλικό της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ΑΕΛ την Κυριακή (2/9) θα δώσει φιλικό στον Τύρναβο για να τιμήσει τη μνήμη του Κώστα Μίχη.

Η προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας ακυρώθηκε ώστε η ΑΕΛ να συμμετάσχει σε φιλικό με αντίπαλο τον Τύρναβο στην μνήμη του Κώστα Μίχη. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Οι εισπράξεις θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα προς τιμήν του Κώστα Μίχη.

Ο Κώστας Μίχης έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 17 Ιουλίου στα 46 του χρόνια προδομένος από την καρδιά του. Αποτελούσε ένα από τα σπάνια μέλη της ομάδας του Τυρνάβου και από το 2005 που έγινε η συγχώνευση των σωματείων για να δημιουργηθεί ο «Τύρναβος 2005» ήταν γενικός αρχηγός της ομάδας.

Στην Καρδίτσα υπήρξαν αντιδράσεις από την αναβολή της φιλικής αναμέτρησης που είχε οριστεί Κυριακή για να έχει εισπρακτική επιτυχία σε μια εποχή που όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Μετά από συνεννόηση των ομάδων η αναμέτρηση θα γίνει στην Καρδίτσα την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep