Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπογράφει ο Φελίπε ντε Πάολα

Πέρασε από τις "εξετάσεις" του Γιώργου Φοιρού ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Φελίπε ντε Πάολα και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πέρασε από τις "εξετάσεις" του Γιώργου Φοιρού ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Φελίπε ντε Πάολα και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Στα Γιαννιτσά έχουν μείνει ικανοποιημένοι από όσα έχει δείξει ο 24χρονος Βραζλιάνος μεσοεπιθετικός και είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου.

Καλές είναι οι εντυπώσεις που έχει αφήσει στους ανθρώπους της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Φελίπε Ντε Πάολα και αναμένεται να τελειώσει η υπόθεση της απόκτησης του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι στο ρόστερ της ομάδας της Πέλλας για την σεζόν που έρχεται και πλέον μένουν δύο ακόμη κινήσεις. Κυριότερη είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, όπου πλέον πηγαίνουν στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα να υπογράψουν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές των Γιαννιτσών θα έχουν ρεπό το Σάββατο (1/9) και την Κυριακή υπάρχει η φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου στο γήπεδο του Μυλότοπου (19.30).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep