Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φουλ για στόπερ η Δόξα

Πλώρη για απόκτηση κεντρικού αμυντικού βάζει η Δόξα Δράμας.

Το ρόστερ της Δόξας Δράμας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μία κίνηση ακόμα, το πολύ δύο, αναμένεται να γίνουν από τους «μαυραετούς» και το μεγραφικό παζλ θα έχει ολοκληρωθεί. Το βέβαιο είναι ότι θα γίνει μεταγραφή στόπερ, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος εκτιμά ότι εκεί υπάρχει κενό. Ο Μαυροβούνιος Πρέντραγκ Κάστελαν φαίνεται ότι θα αποκτηθεί καθώς έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής, σε αντίθεση με τον Εσθονό Ζαχοβάικο που έχει αποτελέσει παρελθόν.

 

Ο τεχνικός της Δόξας, Σούλης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Προσοτσάνη, στο οποίο η ομάδα του νίκησε με 3-0. «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, μια καλή προπόνηση για την ομάδα μας. Παίξαμε δίνοντας την δυνατότητα σε όσους δεν είχαν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής να μας δείξουν την αγωνιστική τους κατάσταση. Βέβαια και η νίκη πάντα είναι ο κεντρικός μας στόχος αλλά σήμερα ήθελα να δω και κάποια άλλα πράγματα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Σε ό, τι αφορά τους καινούργιους θα έχουμε την δυνατότητα να τους δούμε και στο φιλικό του Σαββάτου ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα».

Παράλληλα, στην ομάδα της Δράμας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Καλογεράκης, ο οποίος θα είναι ο τρίτος γκολκίοπερ πίσω από τους Γουμάγια και Δαύκο. Ο Χανιώτης υπέγραψε για δύο χρόνια και προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα.

 

Πηγή φωτογραφίας: sportdrama.gr

Last modified onΠέμπτη, 23 Αύγουστος 2012 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep