Η Δόξα Δράμας έβλεπε... σέντρα

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημέρωσε τη Δευτέρα (09/11) ότι το πρωτάθλημα της SL2 είναι οριστικό ότι ξεκινά.

Τόμο μπορεί να γράψει κανείς με όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στη Super League 2. Ένα πρωτάθλημα που διακόπηκε πριν εννέα μήνες και στα μέσα Νοεμβρίου δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

Οι παράγοντες των ομάδων είχαν ενημέρωση εδώ και 10 ημέρες από τη διοργανώτρια ότι το πρωτάθλημα θα εκκινούσε. Ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς εξέθεσε όσους υιοθετούσαν αυτή τη θέση, δηλώνοντας την Τρίτη (10/11) ότι το αίτημα δεν έχει εξεταστεί ακόμα (!) από λοιμωξιολόγους και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος υποστήριξε ότι ποτέ δεν δήλωσε πως η σεζόν οδεύει προς τη σέντρα.

Θέλετε και το... κλου; Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Γιάννης Μαυρόπουλος δημοσίευσε επώνυμα σε ιστοσελίδα που διατηρεί ρεπορτάζ με τίτλο: «Οριστικό: Ξεκινάει το Σ/Κ το πρωτάθλημα της Super League2!». Όπως ανέφερε, η ΚΥΑ θα έβγαινε το αργότερο έως το πρωί της Τρίτης (10/11). Και ως διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Δόξα Δράμας είναι προφανές ότι μετέφερε επίσημη ενημέρωση, η οποία όμως δεν επιβεβαιώθηκε...

Last modified onΠαρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2021 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep