Κρούσματα στη Δόξα Δράμας

Ο Απόστολος Πετράκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ακολούθησε ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Απόστολος Πετράκης. Ο σύμβουλος της Δόξας Δράμας που έχει δηλώσει την παραίτησή του, αλλά η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει αν την κάνει αποδεκτή ή όχι, έγραψε στα social media:

«Μετά από προληπτικό έλεγχό που υπέβληθηκα λόγο του ότι είχα έρθει σε επαφή με κρούσματα κορονοιου, και κάνοντας το μοριακό τεστ ανιχνεύσεις του covid 19. Σήμερα το πρωί μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετικός. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου αυτές τις ημέρες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και καλό θα ήταν μέχρι να κάνουν και αυτοί το τεστ να μην έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους.. Ζούμε μια δύσκολη και σκοτεινή εποχή αλλά πάντα μετά από τις πιο άγριες καταιγίδες, βγαίνει ο πιο λαμπρός ήλιος».

Ακολούθως η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοίνωσε:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά από υπόδειξη του ΕΟΔΥ, τα γραφεία της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα παραμείνουν κλειστά για 14 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid 19. Τα κρούσματα έχουν διαπιστωθεί σε συνεργάτες της Διοίκησης και θα παραμείνουν όλο αυτό το διάστημα σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep