«Άμεσα ενίσχυση»

«Άμεσα ενίσχυση» Πηγή φωτ.: sportdrama.gr

Την ολοκλήρωση του ρόστερ της Δόξας Δράμας περιμένει ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Προβληματισμένος και δικαιολογημενα εμφανίστηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έπειτα από τη νέα ήττα (2-0) που γνώρισε η Δόξα Δράμας από την Καβάλα. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportdrama.gr» ανέφερε:

« Όταν μια ομάδα συνεχόμενα έχει δύο και τρεις παίκτες καινούργιους να δοκιμάζονται και να προσπαθεί να δημιουργήσει σύνολο είναι λογικό και επόμενο να μη παρουσιάζει αρμονία στις γραμμές της. Θέλουμε πολλή δουλεία και υπομονή. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Άλλωστε μόνο μέσα από εκεί μπορούμε να περιμένουμε βελτίωση, πάντα με την προϋπόθεση να ολοκληρωθεί άμεσα η ενίσχυση μας.

Όταν κλείσει το ρόστερ θα ξέρουμε με ποιο υλικό θα φτιάξουμε το πλάνο μας. Μέχρι τότε αναγκαστικά θα περιοριζόμαστε σε συγκεκριμένες λειτουργίες και σε δοκιμές για να μπορούμε να προχωρήσουμε με περισσότερη ασφάλεια».

Δοκιμάστηκε ο Μαύρου

Στην αναμέτρηση με την Καβάλα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και ο 26χρονος Κύπριος επιθετικός Γιάννης Μαύρου. Τη σεζόν 2019-20 δεν κατέγραψε συμμετοχές. Ανήκε στην ΑΕ Λεμεσού (32 συμμετοχές, 5 γκολ) και με τον Ερμή Αραδίππου στον οποίο είχε παραχωρηθεί δανεικός είχε παίξει σε 23 αγώνες και είχε σημειώσει 4 τέρματα. Μετρά, επίσης, 13 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2020 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep