Τη... Δόξα η Αλεξανδρούπολη

Το πρώτο φιλικό της Δόξας Δράμας συνοδεύτηκε από ήττα (1-0) στην Αλεξανδρούπολη.

Προετοιμασία επαρκής δεν έχει γίνει, το ρόστερ έχει πολλά κενά, οπότε μία ήττα από αντίπαλο που θα αγωνιστεί σε δύο κατηγορίες πιο χαμηλά ήταν μάλλον αναμενόμενη για τη Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί, λοιπόν, έχασαν 1-0 από την Αλεξανδρούπολη και έδειξαν μεγάλες αδυναμίες.

Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Χριστοφορίδης στο 30'. Επόμενο τεστ για την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη αυτό με τον Αιολικό στον Βώλακα πιθανότατα το Σάββατο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Συριτούδης, Καρτσαμπάς, Λίτσιος, Κομεσίδης, Ζώτος, Μαυρομάτης, Ανυφαντάκης, Πατσιώρας, Χριστοφορίδης, Μαλτέζος, Καρακασίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Μπόντι, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Παπαϊωάννου, Πινδώνης, Ιμπάνιες, Παρασκευάς, Μακρυγιάννης, Σαμπανίδης, Μαυριάς. Έπαιξαν και οι Στεφανάκος, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Τάσιος, Ρούτσης, Σπυρόπουλος, Αμαραντίδης, Μαρινάκης, Καλομοίρης, Χατζής, Παπαδόπουλος.

Ο Κολιτσιδάκης δήλωσε:

«Εννοείται ότι δεν μας αρέσει που χάσαμε, παρότι ήταν πρώτο φιλικό, γιατί είμαστε στη Δόξα. Ωστόσο, ο χρόνος είναι υπέρ μας. Έχουμε περίπου μια εβδομάδα προπονήσεων ως τιμ στη Δόξα. Είμαστε ανέτοιμοι, αλλά ευελπιστούμε ότι προσεχώς θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Προηγήθηκαν δυνατές προπονήσεις, ενώ μας περιμένει σκληρή δουλειά και φυσικά νέες προσθήκες. Με τόσα νέα πρόσωπα είναι λογικό να χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και να μην είμαστε όπως πρέπει από νωρίς. Τα επόμενα φιλικά θα μας βοηθήσουν προς την κατεύθυνση που θέλουμε, για να βελτιωνόμαστε διαρκώς».

Last modified onΚυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2020 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep