Τελικά χάνει Εργοτέλη ο Καψάλης

Η αλλαγή του κανονισμού σημαίνει ότι ο Στέργιος Καψάλης χάνει το παιχνίδι της Δόξας με τον Εργοτέλη.

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Στέργιος Καψάλης είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και η Δόξα Δράμας δήλωσε να εκτίσει ποινή στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής, εντός με την Κέρκυρα (προτελευταίος της κανονικής διάρκειας).

Η διοργανώτρια αρχή ωστόσο απέστειλε έγγραφο στους «Μαυραετούς», όπως και σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, που είχαν ανάλογες επιλογές για το «σβήσιμο» ποινών σε παίκτες, διευκρινίζοντας ότι με βάση τον Κανονισμό της ΕΠΟ (Πειθαρχικός Κώδικας) δεν μπορούν να δηλωθούν παίκτες για έκτιση ποινών στις δυο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και άρα δεν υπήρχε πολυτέλεια επιλογής για ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς, όπως ίσχυε σε άλλες περιπτώσεις ως τώρα.

Με δεδομένο ότι παρήλθε ο αγώνας της Παρασκευής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Καψάλης αυτόματα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν δηλώνεται να εκτίσει ποινή στο αμέσως επόμενο ματς, με τον Εργοτέλη στην Κρήτη τη Δευτέρα (το δεύτερο από τα δυο επόμενα μετά τη συμπλήρωση καρτών) και έτσι υπολογίζεται κανονικά με την Κέρκυρα.

ΜΙΚΡΟΕΝΟΧΛΗΣΗ Ο ΠΛΕΓΑΣ
Την ίδια στιγμή, η ομάδα των Κώστα Βασιλακάκη και Πέτρου Στοϊλα ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας στο Ηράκλειο, σήμερα στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα, μετά από διήμερο ρεπό. Μικροενόχληση ένιωσε ο Πλέγας και προληπτικά εγκατέλειψε νωρίτερα το πρόγραμμα (δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του), αλλά σε κάθε περίπτωση είχε δηλωθεί και εκείνος να εκτίσει ποινή με τον Εργοτέλη, όπως και ο Καψάλης (με τα τωρινά δεδομένα οι δυο μόνες απουσίες).

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
Τέλος, στο πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας πήρε μέρος και ο τερματοφύλακας της Κ19, Γιώργος Θεοδοσιάδης, που έχει γίνει εκπαιδευόμενος, όπως και ο επιθετικός Λάζαρος Γεωργιάδης, επίσης από την ομάδα Νέων του Γιάννη Αποστολίδη.

Last modified onΤρίτη, 03 Μάρτιος 2020 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep