Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεμούδιασμα με οκτώ γκολ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως αυτό το φιλικό ήταν απλά ένα ξεμούδιασμα των παικτών της Δόξας Δράμας από τις καθημερινές προπονήσεις και η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε πως αυτό το φιλικό ήταν απλά ένα ξεμούδιασμα των παικτών της Δόξας Δράμας από τις καθημερινές προπονήσεις και η ομάδα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη.

Στη Δόξα Δράμας οι ποδοσφαιριστές ξέφυγαν από την καθημερινότητα των προπονήσεων με φιλική νίκη επί της Προσοτσάνης με 8-0.

Η Δόξα Δράμας βγήκε από την ρουτίνα των προπονήσεων με ένα προπονητικό φιλικό απέναντι στην Προσοτσάνη που τελείωσε με 8-0 υπέρ των «μαυραετών». Στο πρώτο ημίχρονο συνάντησαν μεγαλύτερη δυσκολία και έμειναν στο 2-0, ενώ με τις πολλές αλλαγές χάθηκε η ισορροπία και το σκορ ανέβηκε στο 8-0.

Ο Κανωτίδης έκανε το 1-0, ο Κοβάσεβιτς διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τα περισσότερα τέρματα, με τον Ρούσεφ να κάνει το 3-0, τον Χιντασέλι να ανεβάζει το σκορ στο 5-0 με δύο γκολ και οι Σοϊλέδης, Καπνίδης και Κάπελ να το φτάνουν στο 8-0.

«Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά σε κάποιους τομείς αν και βλέπω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Το σημερινό παιχνίδι ήταν κυρίως για να ξεφύγουμε από τις προπονήσεις και την ρουτίνα» τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος για την αναμέτρηση με την Προσοτσάνη.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Στεργιανός, Σικαλιάς, Γκαρακλίδης, Γελαδάρης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Κανετίδης, Κασσός, Κοβάσεβιτς, Τσιμπλίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Γουμάγιας, Αγτζίδης, Καγκελίδης, Ρούσεφ, Χιντασέλι, Κάπελ, Αθανασιάδης, Σιάμπος, Σοϊλέδης, Καπνίδης, Χαλκιάς, Ταραλίδης

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep