«Λείπει ο ρυθμός»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας.

Η Δόξα Δράμας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε μετά από 20 ημέρες. Ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης έπειτα από το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα τόνισε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του και είπε ότι «μας λείπει ο ρυθμός, οι αυτοματισμοί, οι οργανωμένες επιθέσεις». Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήταν εξ αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με έναν αντίπαλο που έχει εμπειρία, ποιότητα και δυνατότητες. Ήταν μέτριο ματς. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τη δουλειά μας, έχουμε και ικανότητα και κίνητρα για διάκριση, απλώς χρειαζόμαστε χρόνο, για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Δεν παίξαμε καλά, δεν κάναμε πολλές τελικές. Όποιος έβαζε το γκολ, θα είχε το αβαντάζ. Και εμείς το δεχτήκαμε σε κακό σημείο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Μετά την αποβολή, πιέσαμε με παραπάνω επιθετικούς.

Ήταν ένας στόχος μας το Κύπελλο. Δεν έχω παράπονα για την προσπάθεια. Θέλουμε δουλειά, το ξέρουμε και στρεφόμαστε μοιραία στο πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός στόχος μας. Εστιάζω στα δεδομένα, μας λείπει ο ρυθμός, οι αυτοματισμοί, οι οργανωμένες επιθέσεις. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά δεν δημιουργήσαμε με αντίπαλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Αναλύουμε την πραγματικότητα, παλεύουμε με το χρόνο. Έχει φύγει το «αλλά» από τη ζωή μας. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Και όπου «έτοιμοι», είναι κατ' αρχάς η νίκη».

Ο Ορέστης Μένκα δήλωσε:

«Δείξαμε αδυναμίες, κάναμε λάθη. Ίσως οφείλεται ότι ξεκινήσαμε αργά. Δεν δείξαμε τον πραγματικό εαυτό μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη και να κρατήσουμε τα όποια θετικά. Να μας γίνει μάθημα, να μας στηρίξει ο κόσμος και προσωπικά είμαι αισιόδοξος για καλύτερες μέρες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep