«Ομάδα που κάνει επανεκκίνηση»

Το σχόλιο του Στάικου Βεργέτη για τη νίκη της Δόξας σε βάρος της Σπάρτης.

[googlead][/googlead]

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 2-0 της Σπάρτης και ο Στάικος Βεργέτης έκανε λόγο για καλή εικόνα μιας ομάδας που «κάνει επανεκκίνηση και χτίζεται ξανά με ένα μίγμα παλαιών και νέων παικτών».

Ο τεχνικός των Μαυραετών ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε συντριπτικά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα όπου η ομάδα δεν είχε ρυθμό. Όταν όμως έπαιρνε ρυθμό δημιουργούσε πολλές φάσεις, έφτανε καλά και ορθολογικά στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να έχει την αποτελεσματικότητα που έπρεπε.

Βάσει ευκαιριών, το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ένα κομμάτι από τη δυναμική μας σε ό,τι αφορά το πρέσιγκ που ασκούσαμε στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να ανέβει λίγο η κατοχή της μπάλας στα ποσοστά του. Όμως και τότε δημιουργήσαμε φάσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε μέχρι που ήρθε η φάση του πέναλτι. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή εικόνα, μιας ομάδας που αυτή τη στιγμή κάνει επανεκκίνηση και χτίζεται ξανά με ένα μίγμα παλαιών και νέων παικτών. Χρειάζεται δουλειά για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Τάσος Κρητικός εκ μέρους των παικτών σχολίασε: «Θα ξεκινήσω θέλοντας να δώσω τα εύσημα και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από εμάς. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια, η οποία δεν φαίνεται και καλό είναι κάποιες φορές να αναδεικνύουμε αυτή την προσπάθεια τους.

Για το παιχνίδι, ξέραμε ότι η Σπάρτη θα έρθει και θα κλειστεί πίσω. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που παίζει καλά την άμυνα στο κέντρο του γηπέδου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια αλλά δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε κάποιες καλές φάσεις και μετά το γκολ του Σάλβα παίξαμε πιο καλά, πιο ανοιχτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρους στον αντίπαλο προκειμένου να τους ανοίξουμε την άμυνα, να βάλουμε άλλο ένα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε τελικά να πετύχουμε αυτό το γκολ και μετά όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep