Μια από τα ίδια η Δόξα

Στα ίδια λάθη με την περσινή περίοδο βρίσκεται η Δόξα Δράμας πάλι με την αλλαγή του χρόνου. Στα ίδια λάθη με την περσινή περίοδο βρίσκεται η Δόξα Δράμας πάλι με την αλλαγή του χρόνου.

Στην ίδια βαθμολογική θέση με το τέλος του 2017 βρίσκεται η Δόξα Δράμας, η οποία και πέρυσι είχε περάσει γιορτές με γκρίνια. 

Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας δεν έφυγαν με θετική ψυχολογία για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού η ήττα από τον Αήττητο στα Σπάτα έφερε γκρίνια και έχασαν την ευκαιρία να κλείσουν έναν κύκλο πέντε αγώνων χωρίς ήττα και να κερδίσουν έδαφος στην βαθμολογία. Το 2019 θα φέρει αλλαγές, όπως έφερε και το 2018, τότε με σκοπό να κάνει τη δική της αντεπίθεση για την άνοδο, κάτι που τελικά δεν συνέβη. 

Η διαφορά ήταν πως το πρωτάθλημα τότε είχε 34 αγωνιστικές και μέχρι το τέλος του 2017 είχαν γίνει 9 αγώνες, με τη Δόξα Δράμας να χρωστά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, η οποία διεξήχθη στις 17 Ιανουαρίου 2018 για την 9η αγωνιστική. Οι Μαυραετοί με εννέα αγώνες είχαν 4 νίκες - 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με σαφώς καλύτερη άμυνα (7 γκολ) έναντι 15 που έχουν δεχθεί αυτή τη σεζόν σε δέκα αγώνες. Στα γκολ υπάρχει απόλυτη ταύτιση με 11, ενώ φέτος έχει 3 νίκες - 3 ισοπαλίες - 4 ήττες.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο οποίος την ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα έκλεισε πάλι με αποτυχημένο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ματς του 2018 ξεκίνησε με κακό αποτέλεσμα, το 0-0 με τον Παναιγιάλειο στις 6 Ιανουαρίου 2018.

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep