«Λάθη στην τελική πάσα»

O Στάικος Βεργέτης μίλησε για όλα όσα έλειψαν από το παιχνίδι της Δόξας Δράμας απέναντι στην Παναχαϊκή. O Στάικος Βεργέτης μίλησε για όλα όσα έλειψαν από το παιχνίδι της Δόξας Δράμας απέναντι στην Παναχαϊκή.

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για τα στοιχεία που έλειψαν από το παιχνίδι της Δόξας Δράμας, ώστε να πάρει το καλύτερο από την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Η καλή τελική πάσα και ακόμη ένα λάθος στην άμυνα ήταν αυτά που στοίχησαν στην Δόξα Δράμας σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Στάικο Βεργέτη. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (1-1) με την Παναχαϊκή: 

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό. Σε ένα μεγάλο βαθμό ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας, γεγονός που αποτυπώνεται στο ότι η Παναχαϊκή δεν μπορούσε να μας κάνει ευκαιρίες εκτός από δύο σουτ έξω από την περιοχή.

Σε ό,τι αφορά την επιθετική μας ανάπτυξη θεωρώ πως στερήσαμε από τον εαυτό μας τη σωστή και εύστοχη τελική πάσα που θα μας έδινε το δικαίωμα να φτάσουμε σε περισσότερες τελικές ενέργειες και να αναζητήσουμε το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν και από τα πλάγια κάποιες επιθέσεις, αλλά η τελική πάσα δεν ήταν εύστοχη, ώστε να εκμεταλλευθούμε τις επιθέσεις αυτές.  

Για άλλη μια φορά και με διαφορετική αιτία κάθε φορά, με μισή ευκαιρία, με μισή κατάσταση δεχόμαστε γκολ. Είναι ένα γεγονός που μας προβληματίζει, αλλά δεν προέρχεται από μια συγκεκριμένη αιτία ώστε να το δουλέψουμε. Για άλλη μια φορά, όμως, τα παιδιά δεν παράτησαν το παιχνίδι. Έβγαλαν πείσμα, έβγαλαν πάθος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να διεκδικήσουν παραπάνω πράγματα. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».  

Η αλλαγή του Πεταυράκη στο ζέσταμα γιατί έγινε;

«Ο Πεταυράκης ένιωθε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο στο τελείωμα την προθέρμανσης και του κάναμε κάποια τεστ για να δούμε αν θα μπορέσει να ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Για να μην τον χάσουμε για ένα, δύο μήνες προχωρήσαμε στην αντικατάσταση του από το βασικό σχήμα».

Ο προπονητής της Παναχαϊκής είπε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Η δική σας άποψη;  

«Όταν βρίσκεσαι μετά το 75ο λεπτό μπροστά στο σκορ και δεν πάρεις τη νίκη, θεωρείς ότι κάτι έχασες. Με αυτή την έννοια νομίζω πως θα το είπε».  

Είναι θέμα ευκαιριών, ή απλά εκτός έδρας η ομάδα πηγαίνει και παίρνει πιο εύκολα τους βαθμούς;  

«Βλέπουμε τον κάθε αγώνα και σχολιάζουμε τον κάθε αγώνα. Η ομάδα σε φάση επίθεσης έβγαλε επιθέσεις και είχε ένα πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και στην αμυντική της λειτουργία ήταν σωστή. Ένα στιγμιαίο λάθος μας στέρησε το να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Αυτό είναι όλο και δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο».

Η ερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας;  

«Το γεγονός ότι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας καθιστά το παιχνίδι πολύ δύσκολο για εμάς. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω στο παιχνίδι για να πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε από αυτό το παιχνίδι».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep