«Τα παιδιά... παράκουσαν»

Το σχόλιο του Στάικου Βεργέτη μετά την ήττα (0-3) της Δόξας από την Κέρκυρα.

[googlead][/googlead]

Απογοητευμένος ο Στάικος Βεργέτης μετά την ήττα (0-3) της Δόξας Δράμας από την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League. Ο τεχνικός των Μαυραετών σχολίασε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου:

«Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, στις οποίες δυστυχώς αστοχήσαμε στην τελική ενέργεια. Κάπου ήρθε μια φάση κάνοντας κατοχή μπροστά στην άμυνα, κάτι που είχα ζητήσει να μη γίνει, γιατί ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς τα παιδιά παράκουσαν αυτή τη στιγμή, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, γεγονός που ήταν κομβικό για τη συνέχεια του αγώνα. Αφενός το ψυχολογικό σοκ, αφετέρου προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα, αφήσαμε αναγκαστικά κάποιους χώρους για να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα, το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και έβαλε άλλα δύο γκολ.

Αυτή τη στιγμή αυτό που πρέπει να υπάρξει είναι ηρεμία, συγκέντρωση, στο να δούμε τι φταίει και να το αντιμετωπίσουμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Είχαμε ζητήσει από τους παίκτες μας να μην κρατήσουν την μπάλα μέσα στην αμυντική ζώνη, δεν το έπραξαν και δυστυχώς το πληρώσαμε.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Απλά πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Για άλλη μια φορά σε έναν αγώνα δεχθήκαμε γκολ χωρίς ουσιαστικά να έχουμε δεχθεί ευκαιρία από τον αντίπαλο και ενώ έχουμε δημιουργήσει τέσσερις φάσεις.

Τα αποτελέσματα που έχουν έρθει στους μέχρι τώρα αγώνες δείχνουν ότι έχει μικρύνει το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες, μεταξύ των δυνατών και των αδύνατων ομάδων. Πλέον δεν μπορούμε να αποκαλούμε τις ομάδες σαν δυνατές ή αδύνατες. Τώρα πλέον σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πρέπει να μπαίνει και να καταθέτει την ψυχή της αν θέλει να κερδίσει».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep