Ετοιμοπόλεμη Δόξα

Ο Στάικος Βεργέτης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Στάικος Βεργέτης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Χωρίς κανένα πρόβλημα είναι πλέον ο Στάικος Βεργέτης, αφού μπήκαν κανονικά στις προπονήσεις και οι Ζοάο Πάουλο, Ροτζέριο Μάρτινς. 

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του δουλεύει πλέον ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής (1/09) με τη Νίκη στον Βόλο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Ζοάο Πάουλο και Ροτζέριο Μάρτινς μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Η προπόνηση της Τετάρτης (12/9) είχε ασκήσεις τακτικής πάνω σε όσα θα αντιμετωπίσουν στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι και το Σάββατο (15/9) που η αποστολή θα ταξιδέψει στον Βόλο για την αναμέτρηση της Κυριακής (16/9 - 18:30).   

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep