Δεύτερη σερί τριάρα

Η Δόξα Δράμας νίκησε με 3-0 την ΑΕ Καλαμπακίου. Βεργέτης: «Ζήλος και βελτίωση».

Το δεύτερο διαδοχικό φιλικό μέσα σε 24 ώρες έδωσε την Πέμπτη (29/08) η Δόξα Δράμας. Και όπως έκανε απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης, έτσι και τώρα επικράτησε 3-0. Αντίπαλος αυτή τη φορά ήταν η ΑΕ Καλαμπακίου εκτός έδρας και σκόρερ χρίστηκαν οι Κρητικός (18'), Ζοάο Πάουλο (74'), Μάρτινς (77').

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Χατζηκυριάκου): Παγκάκης, Ράντο (60′ Θεοδοσιάδης), Μίτρε (60′ Ντόβας), Κλόγκερι, Τσερκέζος, Λεονταρίδης, Τζιβανάκης, Βασιλειάδης, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Βεργέτης): Ηλιάδης (46′ Μένκα), Ρεβυθόπουλος (60′ Μπαϊκαρά), Πεταυράκης (60′ Βιτλής), Κασμερίδης (60′ Ζοάο Πάουλο), Ρουγκάλας (60′ Ανδρέου), Παρασκευάς (60′ Αντωνιάδης), Ριζογιάννης (60′ Πατράλης), Νατσιόπουλος (60′ Μάρτινς), Κρουθ (60′ Κασασόλα), Κρητικός (60′ Μαρκόπουλος), Σαμπανίδης (60′ Κουσκουνάς).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στάικος Βεργέτης ανέφερε:

«Στο σημερινό φιλικό ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε και δώσαμε εξήντα λεπτά παιχνιδιού στα παιδιά που χθες έπαιξαν στο τελευταίο τριαντάλεπτο. Η προσπάθεια συνεχίζεται από όλους, βγαίνουν κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε. Υπάρχει ζήλος για βελτίωση. Σαν ομάδα θέλουμε βελτίωση. Είμαστε σε καλό δρόμο και προχωράμε.

Ακολουθεί το φιλικό στο Βόλο το Σάββατο και γι’ αυτό, αύριο θα κάνουμε μια ενεργητική αποκατάσταση για να πάμε να κάνουμε ένα δυνατό τεστ. Σίγουρα από αυτό το παιχνίδι και το επόμενο με τον Πλατανιά, τη Δευτέρα, θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε πιο ρεαλιστικά και πιο ασφαλή συμπεράσματα για το που βρισκόμαστε αγωνιστικά αλλά και ατομικά».

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep