Εντυπώσεις από την προετοιμασία

Έξι παίκτες της Δόξας Δράμας μιλούν για τις πρώτες εντυπώσεις τους από την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας.

Η Δόξα Δράμας ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και επέστρεψε στη βάση της. Έξι ποδοσφαιριστές μίλησαν στην κάμερα της ομάδας για τις πρώτες τους εντυπώσεις, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Τάσος Κρητικός
«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σίγουρα θετικές. Φαίνεται μια πολύ οργανωμένη ομάδα με μια τρομερή ιστορία από πίσω της. Οι προπονητές και το επιτελείο έχουν άριστη γνώση πάνω στο αντικείμενο και δουλεύουν καθημερινά με τον σωστό τρόπο».

Νίκος Σαμπανίδης
«Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Έχω έρθει σε ένα καινούριο κλαμπ. Βλέπω ότι το σωματείο είναι υγιές. Τα παιδιά δουλεύουν με πολύ όρεξη στην προπόνηση, το ίδιο και οι προπονητές προσπαθούν να μας βοηθήσουν και η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή και θετική. Θέλουμε να βαδίσουμε σε αυτόν τον δρόμο στη συνέχεια».

Μανώλης Πατράλης
«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχουμε έρθει στη Βουλγαρία για προετοιμασία εδώ και μια εβδομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, πρωί απόγευμα με προπονήσεις. Οι προπονητές προσπαθούν να μας βελτιώσουν πολύ. Η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει και δένεται, γίνεται μια οικογένεια και πιστεύω τα πρώτα βήματα είναι πολύ θετικά».

Γιώργος Μακρής
«Ήρθα σε μια ομάδα, η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει. Είναι επιλογή μου, γιατί θέλω να πρωταγωνιστώ. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Η ομάδα έχει ιστορία, έχει φανέλα και πρέπει να το δείχνουμε κάθε στιγμή στο γήπεδο ότι μπορούμε να την υποστηρίξουμε».

Ροτζέριο Μάρτινς
«Το όνειρο που έχω και έχουμε είναι να βάλουμε τη Δόξα εκεί που αξίζει. Αυτές τις λίγες μέρες που είμαι εδώ, βλέπω ότι η ομάδα θέλει να είναι στη Super League και είναι αυτό που θέλουμε και οι παίκτες. Με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Παντελής Ριζογιάννης
«Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Έχουν έρθει νέα παιδιά στην ομάδα και οι παλιοί μαζί με τους καινούριους θα κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα δημιουργήσουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, που θα βγει στο γήπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep