«Να διεκδικήσει η Δόξα την άνοδο»

Ο Βαγγέλης Ντίσιος μίλησε για τους στόχους της Δόξας Δράμας.

Ψηλά τον πήχη των στόχων της Δόξας Δράμας έθεσε ο Βαγγέλης Ντίσιος, ο άμεσος συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη. Ο νεαρός τεχνικός, που δούλεψε με τον Αρκά προπονητή και στον Αστέρα Τρίπολης και σε δηλώσεις του στον Arena fm αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται, τις προσδοκίες και τους στόχους.

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, από την ομάδα και τη διάθεση των παραγόντων που συναντήσαμε στη Δράμα. Μας αγκάλιασε ο κόσμος από τις πρώτες μέρες. Γίνεται προσπάθεια να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Η Δόξα τα τελευταία χρόνια, με την έλευση ενός μεγάλου οικονομικού παράγοντα, από τη Γ΄ Εθνική ακόμα σκεφτόταν το πώς θα φτάσει να είναι διεκδικήτρια για τη Σούπερ Λιγκ. Γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι, έγιναν καλές μεταγραφές, αρωγοί είναι διοίκηση και κόσμος.

Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας όλοι, για να έρθει η Δόξα στη φυσική της θέση, τη Σούπερ Λίγκα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα συναντήσουμε ιστορικές και μεγάλες ομάδες, με βαριά φανέλα και πέρασμα επίσης από Σούπερ Λίγκα. Τέτοιες είναι η Παναχαϊκή, ο Πλατανιάς, ο Ηρακλής και άλλες. Θα είναι απαιτητικό πρωτάθλημα, και άλλες ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιές, εκτός από τα βασικά φαβορί», ανέφερε αρχικά.

Για τους στόχους της Δόξας, σημείωσε: «Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε στην προσπάθεια της τελευταίας διετίας, με την παρουσία του κ. Μπύρου. Μάγοι δεν είμαστε, δουλεύουμε καθημερινά, με τη συνεργασία με παίκτες και ενίοτε και τη βοήθεια της τύχης, ώστε να υλοποιήσουμε το μεγάλο στόχο. Πολλοί έχουν αυτό το στόχο, είναι δύσκολο το έργο μας σίγουρα. Περιμένουμε να μας αγκαλιάσει περισσότερο και διαρκώς ο κόσμος στη νέα αυτή προσπάθεια, για να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Τέλος, ο Ντίσιος πρόσθεσε: «Οι ανακοινώσεις μεταγραφών γίνονται από το γραφείο επικοινωνίας. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε το υλικό, για λιγότερες ελλείψεις σε θέσεις και ανταγωνιστικό ρόστερ όσο γίνεται. Θέλουμε παίκτες με νοοτροπία νικητή και πρωταθλητή, για να γίνουν πιο ευτυχισμένοι οι άνθρωποι στη Δράμα, κόσμος και διοίκηση. Στο Μπάνσκο θα κάνουμε φιλικά με Ολυμπιακό Λευκωσίας και Άρη Λεμεσού, ίσως γίνει και κάποιο ακόμα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep