Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μουδιασμένη πρώτη για τη Δόξα

Μουδιασμένη ήταν η πρώτη της Δόξας Δράμας και εντελώς διαφορετική σε σχέση με την ενθουσιώδη περσινή εκκίνηση.

 

 

Στις εξέδρες του γηπέδου της πόλης βρέθηκαν μόλις 50 οπαδοί ενώ το χορτάρι πάτησαν όλοι και όλοι 16 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων αρκετοί βρίσκονται στο στάδιο της δοκιμής. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το «παρών» απέφυγε να δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Σάμιος, καθώς δέχεται σκληρή κριτική από τους φίλους της Δόξας που δεν περίμεναν να... ξηλωθεί η περσινή ομάδα.


Οι 16 παίκτες που έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση με τη Δόξα είναι οι εξής: Τρελλόπουλος, Πιτσόκο, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Ρ. Τσιμπλίδης, Κανετίδης, Τσερκέζος, Σικαλιάς, Σαμαρόπουλος, Ουζούνης, Τοπούζης, Στεργιανός, Μεϊντής, Δαύκος, Χαραλαμπίδης, Δ. Αμανατίδης
Επιπλέον άδεια εξασφάλισε ο Καπέλ, ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε από πέρυσι. Αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, ο Χαραλαμπίδης έκανε τις εξής δηλώσεις:


«Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το πετυχημένο έργο του Μιχάλη Γρηγορίου. Είμαι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος αλλά θα πρέπει να τους ενημερώσω ότι το ρόστερ θα ολοκληρωθεί σύντομα».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep