Καρέ της... Δόξας!

Η Δόξα Δράμας έχει συμφωνήσει προφορικά με Ροτζέριο Μάρτινς, Πίτκα, Μακρή και Χασομέρη.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων και η συμφωνία με τον στόπερ, Κώστα Τσαμούρη ήταν μόνο η αρχή για τη Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» βλέποντας ότι ο χρόνος πιέζει ξεκίνησαν άμεσα τις επαφές και με άλλους μεταγραφικούς στόχους και συμφώνησαν ήδη με τέσσερις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sportdrama.gr, με τους «ασπρόμαυρους» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία οι Ροτζέριο Μάρτινς, Βαγγέλης Πίτκας, Γιώργος Μακρής και Δημήτρης Χασομέρης!

Ο 34χρονος (19/11/84) μεσοεπιθετικός, Ροτζέριο Μάρτινς ενίσχυσε την περσινή σεζόν στο δεύτερο μισό το Αιγάλεω (5 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ προηγουμένως είχε αποχωρήσει με προσφυγή από την Orubah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Έχει θητεύσει στη χώρα μας σε Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Λεβαδειακό, Νίκη Βόλου, Πανθρακικό και στον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο (36 ματς, 14 γκολ τη σεζόν 2016-17.

Ο απολογισμός του Βραζιλιάνου στη χώρα μας είναι 188 συμμετοχές - 18 γκολ στη Super League, 57 ματς - 24 τέρματα στη Football League, 11 ματς Κυπέλλου και 29 παιχνίδια - 6 τέρματα στη Γ' Εθνική.

Σε ό,τι αφορά στον 34χρονο μέσο, Γιώργο Μακρή, το FL News σας είχε ενημερώσει σχετικά με το ενδιαφέρον της Δόξας να τον εντάξει στο ρόστερ της. Πέρυσι είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ στον Καραϊσκάκη Άρτας. Έχει κάνει καριέρα στην Ιταλία με την Πίζα, στην Κύπρο με την Ανόρθωση και έχει παίξει ακόμα σε ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ατρόμητο, ΟΦΗ, Ηρακλή. Στην καριέρα του ο Μακρής έχει απολογισμό 368 συμμετοχές και 42 τέρματα.

MAKRKA

Ο 35χρονος (30/07/83) τερματοφύλακας, Βαγγέλης Πίτκας έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία (2 συμμετοχές πέρυσι). Πλην της ομάδας της Φθιώτιδας (47 ματς από το 2016) έχει υπερασπιστεί την εστία των Παναιγιαλείου, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανηλειακού, Παναχαϊκής, Οικονόμου Τσαριτσάνης, Τηλυκράτη, Αναγέννησης Καρδίτσας, Αιολικού, Κιλκισιακού και Νέας Καλλικράτειας. Από τους πιο έμπειρους στη Football League με 144 παρουσίες.

pitk7

Ο 29χρονος (23/06/89) μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Χασομέρης, τέλος, την περσινή χρονιά είχε 34 συμμετοχές και 9 γκολ με τον Απόλλωνα Πόντου. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Τρίκαλα, Πανθρακικό, ΑΕΛ, Αναγέννηση Επανομής, Μακεδονικό, Ατσαλένιο και Ξάνθη. Ο απολογισμός του στη Football League 85 ματς και 16 γκολ, ενώ στην καριέρα του μετρά συνολικά 276 παρουσίες και 38 τέρματα.

CHASO

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, το αργότερο ως την Τρίτη (31/07) αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ο Λευτέρης Ματσούκας και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «Μαυραετούς». Ο 28χρονος επιθετικός μέτρησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε 22 συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα. 

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιούλιος 2018 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep