Μπύρος για τις εκλογές

Ο Γιάννης Μπύρος (δεύτερος από δεξιά) και ο Ανδρέας Οταπασίδης (τρίτος από δεξιά) στις εκλογές της Football League Ο Γιάννης Μπύρος (δεύτερος από δεξιά) και ο Ανδρέας Οταπασίδης (τρίτος από δεξιά) στις εκλογές της Football League

Ο Γιάννης Μπύρος έδωσε το «παρών» στη Football League μόνο για τις εκλογές. Το... έγκυρο του Οταπασίδη στην εφορευτική επιτροπή.

Όπως αναμενόταν ο αντιπρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ανδρέας Οταπασίδης βρέθηκε την Παρασκευή (06/07) για πρώτη φορά σε συμβούλιο της Football League. Το στέλεχος των «Μαυραετών» ήταν παρών στο συμβούλιο που προηγήθηκε των αρχαιρεσιών και πριν ξεκινήσουν αυτές αφίχθη στην αίσουσα ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μπύρος.

Σημειωτέον ότι ο Οταπασίδης ήταν αυτός που ψήφισε για την εκλογή προέδρου, ενώ έθεσε υποψηφιότητα για α' αντιπρόεδρος, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 από τον Κώστα Μπακαλάρο της Παναχαϊκής. Μετείχε στην εφορευτική επιτροπή στις αρχαιρεσίες για την προεδρία και ήταν αυτός που μειοψήφισε, σημειώνοντας ότι ήταν έγκυρο το ψηφοδέλτιο που είχε σκιστεί και το οποίο έκριναν ότι ήταν άκυρο τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής, ο Μπακαλάρος και ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου (Απόλλων Πόντου).

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούλιος 2018 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep