Ψάχνει διασφάλιση

Για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκαν οι δυσκολίες για την Δόξα Δράμας στην Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής. Για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκαν οι δυσκολίες για την Δόξα Δράμας στην Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής.

Προβληματισμός στην Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξα Δράμας, όπου τέθηκαν ερωτήματα ακόμη και για την παραμονή του Γιάννη Μπύρου στον ρόλο του χρηματοδότη της ΠΑΕ. 

Χωρίς την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Μπύρου έγινε η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξας Δράμας την Τετάρτη (27/6), στην οποία συζητήθηκαν αρκετά απο τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για μια ακόμη φορά τέθηκε το θέμα της παραμονής ή, όχι του Γιάννη Μπύρου στον ρόλο του χρηματοδότη και ο Ανδρέας Οταπασίδης που μίλησε εκ μέρους της ΠΑΕ έθεσε όλους τους προβληματισμούς, αλλά η αλήθεια είναι με αρκετές υπερβολές στον λόγο του: 

«Θα προσπαθήσω εν τη απουσία του κ. Μπύρου να εκφράσω τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του. Ο κ. Μπύρος είναι αβέβαιος όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα. Αν αισθανθεί ότι αδικείται για μια ακόμη φορά από την πολιτεία μπορεί και να εγκαταλείψει την προσπάθειά του. Περιμένει όπως όλοι μας την απόφαση του Υπουργού και της Λίγκας όσον αφορά την πιθανή αναδιάρθρωση και τα έσοδα των ομάδων και αναλόγως θα κινηθεί. Την προηγούμενη περίοδο είχε λάβει υποσχέσεις μεταξύ άλλων από τους κ.κ. Λεουτσάκο, Γιαννόπουλο, Καλογιάννη ότι και η 6η θέση πρόκειται να οδηγήσει στη Superleague.

Δεν πόνταρε τυχαία τα χρήματά του, ούτε τυχαία είχε τάξει και δώσει μετά από κάποιους αγώνες πριμ με στόχο την κατάκτηση της 4ης θέσης. Κινήθηκε επιθετικά καθώς βασίστηκε σε αυτές τις υποσχέσεις. Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από την πόλη της Δράμας. Ο κ. Μπύρος δεν είδε τη Δόξα ως επιχείρησή του με σκοπό το προσωπικό κέρδος, θέλησε και θέλει να τη στηρίζει για το πρόσωπο της πόλης, δεν μπορεί όμως να συνεχίσει να κουβαλάει μόνος του αυτό το βαρύ φορτίο, του ονείρου των Δραμινών για διάκριση της ομάδας».

ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΞΟΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 350.000  
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ  80.000  
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΕ 82.000  
ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΑΕ  40.000  
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 55.000                                   
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ  30.000  
ΔΙΑΜΟΝΗ  30.000  
ΕΞΟΔΑ ΑΓΩΝΩΝ 28.000  
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ 40.000  
ΕΠΟ 35.000  
FOOTBALL LEAGUE 3.200  
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 3.000  
Κ-19 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 8.000  
ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ 12.000  
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 22.000  
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ 25.000  

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιούλιος 2018 00:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep