Επιθεώρηση στο γήπεδο

Το γήπεδο της Δόξας Δράμας πέρασε όλους τους ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες για όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τον φάκελο αδειοδότησης.  Το γήπεδο της Δόξας Δράμας πέρασε όλους τους ελέγχους από τις αρμόδιες υπηρεσίες για όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τον φάκελο αδειοδότησης.

Από έλεγχο πέρασαν οι εγκαταστάσεις της Δόξας Δράμας ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον φάκελο που πρέπει να καταθέσει η ΠΑΕ για τη συμμετοχή της ακόμη και στην Super League. 

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κατάθεση του φακέλου από την Δόξα Δράμας για την αδειοδότηση και πλέον όλα είναι έτοιμα για να πραγματοποιηθεί αυτό την Δευτέρα (18/6). Ανάμεσα στα απαραίτητα στοιχεία ήταν και οι μελέτες για το γήπεδο της Δόξας Δράμας, με όλες τις υπηρεσίες να περνούν από τις εγκαταστάσεις του.   

Επιτροπή μηχανικών της Περιφέρειας του νομού επιθεώρησε τους χώρους, καθώς και ομάδες ελέγχου της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του υγειονομικού, τους οποίους συνόδευαν άνθρωποι της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής. Ο επιτόπιος έλεγχος των εγκαταστάσεων ήταν θετικός σε όλα και δεν προέκυψαν θέματα βελτιώσεων.

Παράλληλα φαίνεται πως προχωρά και το έργο για την σκεπαστή εξέδρα, αφού ήδη η μελέτη που είχε ανατεθεί σε Μηχανικό από την περιοχή της Χωριστής Δράμας έχει ολοκληρωθεί. Η επιλογή του Πολιτικού Μηχανικού έγινε επειδή διαθέτει πείρα λόγω της συμμετοχής του σε ανάλογα έργα κατά το παρελθόν και η μελέτη πέρασε ήδη από την αρμόδια επιτροπή της πολεοδομίας και πήρε την απαιτούμενη έγκριση.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep