Περιμένουν τα δεδομένα

Στην Δόξα Δράμας δεν μπορούν να προχωρήσουν στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν αν δεν τελειώσουν επίσημα τα σενάρια για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Στην Δόξα Δράμας δεν μπορούν να προχωρήσουν στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν αν δεν τελειώσουν επίσημα τα σενάρια για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Στη Δόξα Δράμας περιμένουν τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση ώστε να έχουν τα δεδομένα για τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθούν αυτό το καλοκαίρι. 

[googlead][/googlead]

Η Δόξα Δράμας είναι μια από τις ομάδες που έχουν στην άκρη του μυαλού τους πως μπορούν να αλλάξουν κατηγορία στη μέση του καλοκαιριού για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Τα σενάρια αναδιάρθρωσης διατηρούν ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στη Super League και, φυσικά, τίποτε δεν μπορεί να κινηθεί στον τομέα του σχεδιασμού μέχρι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για θετική, ή αρνητική εξέλιξη. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Μπύρος, θέλει να κοιτάξει το υψηλότερο επίπεδο και να κάνει τον αρχικό του στόχο για συμμετοχή στη Super League πράξη νωρίτερα από ό,τι θα περίμενε και ο ίδιος πριν από έναν χρόνο. Στα δεδομένα του Ιουνίου του 2017 όλοι περίμεναν πως η Δόξα Δράμας θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θα έψαχνε πάλι την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά μόλις ένα χρόνο μετά... ελπίζει σε Super League. 

Αυτό, φυσικά, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί, αρχικά με την αναδιάρθρωση και στη συνέχεια με τη μη συμμετοχή του Πλατανιά στην πρώτη κατηγορία ώστε να έχει αξία η 5η θέση που πήρε η Δόξα Δράμας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Μέχρι, όμως, να επιβεβαιωθούν τα σενάρια είναι δύσκολο να κάνουν σχέδια για τη νέα χρονιά οι «μαυραετοί». 

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep