«Ο Μπύρος αποφασίζει...»

Ο Κώστας Βασιλακάκης ευχήθηκε να βρεθεί λύση στον Πανσερραϊκό και μίλησε για την επόμενη μέρα της Δόξας Δράμας.

Την ευχή να αποτελέσει μια κακή παρένθεση ο υποβιβασμός για τον Πανσερραϊκό έδωσε ο Κώστας Βασιλακάκης. Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας τόνισε ότι η επόμενη μέρα για την ομάδα του εξαρτάται αποκλειστικά από τον Γιάννη Μπύρο, τον οποίο χαρακτήρισε εγγύηση και είπε:

«Καλό παιχνίδι. Ήταν ο επίλογος του πρωταθλήματος. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ευχαριστήθηκε και ο κόσμος, μπήκαν και πολλά γκολ. Εμείς θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε όπως πρέπει. Είχαμε ένα καλό σερί, ξέραμε ότι ο Πανσερραϊκός ανεξάρτητα από τα προβλήματα που είχε, ήταν σε καλή κατάσταση. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τα τελευταία αποτελέσματα. Με τον Άρη, με τον Εργοτέλη, με την Παναχαϊκή πήγαν πολύ καλά. Έχει νέους παίκτες που θέλουν την ατομική διάκριση για να μπορέσουν να πάνε ψηλότερα.

Αυτό είπα και στους δικούς μου, ότι εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο τέτοιο, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο όμορφα τη χρονιά μας φέτος. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Πριν τρία χρόνια ο Πανσερραϊκός πανηγύριζε την άνοδο στη Β' Εθνική με εσάς στο γήπεδο. Σήμερα εγκατάλειψη...

«Είναι μια στενόχωρη κατάσταση. Πολύ δε περισσότερο όταν περάσεις από αυτή την ομάδα, περάσεις όμορφες στιγμές και κάνεις φίλους, γνωρίσεις κόσμο. Ήταν και για μένα μια στενόχωρη κατάσταση. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί λύση, γιατί και ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει γράψει τη δική του ιστορία όπως και η Δόξα Δράμας. Να βρεθεί λύση. Κοντά σε αυτή να υπάρξει συμπαράσταση από όλους και αυτό να είναι μια κακή παρένθεση. Το εύχομαι ολόψυχα».

Η λύση είναι ένας επιχειρηματίας δυνατός ή μια ομάδα επιχειρηματιών που ήταν στον Πανσερραϊκό;

«Αυτή η ομάδα επιχειρηματιών μπορώ να πω ότι δούλεψαν καλά. Πήραν την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση στη Γ' Εθνική, έκαναν πρωταθλητισμό απέναντι στον Άρη, μια δυνατή ομάδα, κατάφερε και βγήκε στην κατηγορία ο Πανσερραϊκός. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συνέβη, γιατί δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν. Ίσως σκέφτηκαν άλλα πράγματα, δεν γνωρίζω γιατί εγκατέλειψαν την ομάδα.

Ήταν για ένα διάστημα στη Β' Εθνική. Πάντα λέμε και ο παράγοντας θέλει τη βοήθεια και τη συμπαράσταση, τον καλό τον λόγο. Δυστυχώς εμείς στην Ελλάδα αν δούμε κάτι να συμβεί προσπαθούμε να τον φθείρουμε, λέγοντας ορισμένες κουβέντες. Ένα παιχνίδι έρχεται ισοπαλία και λένε ότι το έστησαν, το έκαναν έτσι, αλλιώς.

Κάποια στιγμή και αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν έχουν ένα φόβο μέσα τους να μη δημιουργηθεί πρόβλημα και στα σπίτια τους. Αυτό το καταλαβαίνουμε όταν χάνουμε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν βοηθήσει την ομάδα. Τότε καταλαβαίνουμε την απώλεια που υπάρχει. Εύχομαι να βρεθούν πάλι επιχειρηματίες, ένας, δύο, πέντε, δέκα και ο Πανσερραϊκός να βρει τον δρόμο του».

Για την επικράτηση στις καθυστερήσεις:

«Είναι σημαντική η νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα. Δεν πρέπει να παρατάς ποτέ το παιχνίδι μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Είσαι υποχρεωμένος να κάνεις καλά τη δουλειά σου, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά. Στα τελευταία λεπτά βγάλαμε πολλές επιθέσεις, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Έστω κι έτσι το καταφέραμε».

Η επόμενη μέρα για τη Δόξα;

«Είναι στην απόφαση του μεγαλομετόχου, κυρίου Μπύρου. Αυτός αποφασίζει πώς θέλει την ομάδα, τι θέλει να κάνει, τι στόχους θέλει να βάλει και με ποιους θέλει να συνεργαστεί. Ο κύριος Μπύρος είναι εγγύηση στην ομάδα. Εκείνο που χρειάζεται είναι συμπαράσταση από όλη την κοινωνία της Δράμας και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep