Έφυγαν Κάσες – Όστοϊτς

Ο Κάσες και ο Όστοϊτς αποχώρησαν νωρίτερα από την Δόξα Δράμας για τις διακοπές τους που θα συνδυαστεί με αποθεραπεία. Ο Κάσες και ο Όστοϊτς αποχώρησαν νωρίτερα από την Δόξα Δράμας για τις διακοπές τους που θα συνδυαστεί με αποθεραπεία.

Στις πατρίδες τους βρίσκονται οι δύο ξένοι της Δόξας Δράμας, με την σεζόν να τελειώνει νωρίτερα για εκείνους λόγω τραυματισμών.

[googlead][/googlead]
Θεραπεία στις χώρες τους αναμένεται να συνεχίσουν οι Μπράνκο Όστοϊτς και Χοσέ Μαρία Κάσες, οι οποίοι αποχαιρέτησαν νωρίτερα τους συμπαίκτες τους αφού δεν μπορούν να βοηθήσουν στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τη Δόξα Δράμας. Εκτός πλάνων έμειναν ακόμη οι Μπαϊκαρά - Ντιμιτρόφσκι που είχαν ενοχλήσεις, ο πρώτος στον αχίλλειο τένοντα και ο δεύτερος στους προσαγωγούς και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης, ο τεχνικός της Δόξας Δράμας δεν υπολογίζει ακόμη τον Μαρκόπουλο λόγω ίωσης, αλλά και τον Νατσιόπουλο.

Στην αποστολή της Δόξας Δράμας για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκός στις Σέρρες την Κυριακή (27/5 – 17:00) βρίσκονται οι: Μένκα, Βούρας, Βασιλειάδης, Γκότοβος, Παπαζούδης, Ριζογιάννης, Βιτλής, Πεταυράκης, Σιώπης, Σπυρόπουλος, Γουνδουλάκης, Ντατίδης, Σταματόπουλος, Ματσούκας, Αρναρέλλης, Γεωργιάδης, Στεφάνοβιτς, Λίτσκας, Κουσκουνάς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep