Κάκωση ο Κουσκουνάς

Ένας ακόμη παίκτης της Δόξας Δράμας τέθηκε νοκ άουτ, ο Νίκος Κουσκουνάς.

Μετά τους Κάσες, Ριζογιάννη και Ματσούκα, στη λίστα των απουσιών του Νίκου Κωστένογλου προστέθηκε και ο Νίκος Κουσκουνάς. Λόγω μιας κάκωσης στο γαστροκνημίο, έμεινε (και αυτός) εκτός αποστολής, για το κυριακάτικο παιχνίδι της Δόξας με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο (17.00).

Η προπόνηση της Παρασκευής (20/4) ήταν πρωινή, έγινε στο γήπεδο της ομάδας και ο τεχνικός των «μαυραετών» έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις τακτικής και εκτέλεση στημένων φάσεων. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα και η ομάδα αναχώρησε οδικώς για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, από όπου θα πετάξει για την Αθήνα (17.20). Από εκεί θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθησαν οι Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Μαρκόπουλος, Όστοϊτς, Στεφάνοβιτς, Νατσιόπουλος, Βούρας, Αρναρέλλης, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι,Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Τζόκιτς και Λίτσκας.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ επέστρεψε ο Όστοϊτς και ο Στεφάνοβιτς. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο (Σάββατο), το απόγευμα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep