«Δεν απειληθήκαμε»

Η Δόξα Δράμας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου.

[googlead][/googlead]

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Νίκος Κωστένογλου δήλωσε μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ ότι το μόνο που έλειψε από την ομάδα του ήταν ένα δεύτερο γκολ. Αναλυτικά:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, παίζοντας απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, ανατρέποντας έτσι τα σχέδιά μας. Εμείς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να παίξουμε ορθολογικά για να ανατρέψουμε την εικόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και στο δεύτερο κάνοντας τις αλλαγές και ρισκάροντας, ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες, σε ένα δημιουργικό εικοσάλεπτο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ δεν μας δημιούργησε καμία ευκαιρία παρότι είναι μια ομάδα που στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι επικίνδυνη. Είχαμε ισορροπία στις γραμμές, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε το δεύτερο γκολ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών, συνεχίζουμε με σοβαρότητα στα επόμενα παιχνίδια. Ακολουθούν τρία παιχνίδια όπου θα υπάρχουν αλλαγές στην σύνθεση των αποστολών. Θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και στους άλλους ποδοσφαιριστές. Οι ίδιοι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν τρία παιχνίδια σε οκτώ μέρες. Αυτό επιτάσσουν οι συνθήκες, αυτό είναι το σωστό, αυτό θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Ο Παναιγιάλειος είναι μια ομάδα που αγωνιά για την σωτηρία της. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όλα είναι πολύ δύσκολα, τίποτα δεν κερδίζεται στη θεωρία».

O Γιώργος Λίτσκας δήλωσε:

«Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από την ομάδα του ΟΦΗ, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής μας και πιστεύω ότι τα βγάλαμε σε μεγάλο βαθμό μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαι πάντα έτοιμος και θα δώσω το 100% κάθε φορά που θα το ζητήσει ο προπονητής μου».

Last modified onΚυριακή, 15 Απρίλιος 2018 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep