Η παράδοση να σκορ-Αρη!

Στη Δράμα έχει πετύχει όλα τα φετινά του γκολ ο Χοσέ Μαρία Κάσες που θέλει πλέον να διευρύνει την παράδοση σκοραρίσματος κατά του Αρη

[googlead][/googlead]

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις εμφανίζεται παραγωγικός ο Χοσέ Μαρία Κάσες με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός -που σκόραρε και κατά της Παναχαϊκής- έφτασε τα 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα κουνώντας πλεκτό σε όλες τις περιπτώσεις ως γηπεδούχος. Είχε δράσει δις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0) και στο 3-1 επί του Πανσερραϊκού, ενώ σημείωσε από ένα γκολ στην ήττα 1-2 από τον Αρη, στην ισοπαλία 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας και εσχάτως στην επικράτηση 2-0 κόντρα στην Παναχαϊκή.

Είναι δε αξιοσημείωτο ότι και οι τρεις από τις τέσσερις ασίστ του έχουν καταγραφεί στη Δράμα στα παιχνίδια με Εργοτέλη (4-0), ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (1-1) και Αιγινιακό (3-3). Η μοναδική τελική του πάσα εκτός έδρας που κατέληξε σε γκολ ήταν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (0-1) στις 18 Μαρτίου.

Πλέον η Δόξα Δράμας -που προέρχεται από τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και αήττητο επτά αγωνιστικών- προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (1/4, 15:00).

Παρεμπιπτόντως, ο Χοσέ Μαρία Κάσες έχει παράδοση σκοραρίσματος απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Εδρασε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια εναντίον τους και μάλιστα δις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως παίκτης του Πανθρακικού στις 1 Δεκεμβρίου 2013 (2-2). Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να συναντήσει ξανά τον Αρη και κούνησε πάλι πλεκτό έστω κι αν η Δόξα Δράμας ηττήθηκε με 1-2 με ανατροπή στις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Να σημειωθεί ακόμη ότι τα 7 φετινά γκολ (σε 16 συμμετοχές) είναι η πιο παραγωγική σεζόν του Κάσες στην Ελλάδα. Με τον Πανθρακικό (σε επίπεδο όμως Super League) είχε 6 τέρματα σε 19 αγώνες το 2013-14 και 4 σε 28 αναμετρήσεις το 2014-15.

Last modified onΔευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 11:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep