«Απολογισμό στο τέλος»

Ως μία νίκη που δίνει θάρρος στη Δόξα Δράμας για τη συνέχεια περιέγραψε αυτή κόντρα στον Εργοτέλη ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός των Μαυραετών χαρακτήρισε μεγάλη την εκτός έδρας νίκη (1-0) επί του Εργοτέλη, τόνισε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει με σοβαρότητα και ταπεινότητα, ενώ στάθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Αναλυτικά ο Νίκος Κωστένογλου είπε:

«Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, που μας δίνει θάρρος για την συνέχεια. Ο Εργοτέλης είναι ένας αντίπαλος με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά εμείς δημιουργήσαμε την πρώτη κλασική ευκαιρία, ενώ επίσης δεν απειληθήκαμε παρά μόνο σε μία φάση στο 30’. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε για περίπου μισή ώρα. Κάναμε διορθωτικές κινήσεις και βγάλαμε δυο ωραίες φάσεις, ενώ στο 55’ πετύχαμε και ένα όμορφο γκολ. Ο αντίπαλος είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει την περιοχή μας, πέρα από μία φάση στο τέλος».

Για το επόμενο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή:

«Η ομάδα μας κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά έχοντας ως στόχο να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Στο επόμενο μας παιχνίδι παίζουμε με μία ιστορική ομάδα, όπως είναι η Παναχαϊκή, έχουμε όλη την εβδομάδα για να δούμε με ειδικό τρόπο αυτό το ματς. Αυτό που προέχει είναι η σοβαρότητα και η ταπεινότητα για να συνεχίσουμε το έργο μας. Δύσκολα μία ομάδα χτίζει κάτι χωρίς να το απωλέσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εργοτέλη».

πηγή: prismanews.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep