«Κυριαρχία σε όλες τις γραμμές»

Σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου η Δόξα Δράμας κυριάρχησε απέναντι στην Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας και σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου, η ομάδα του κυριάρχησε. Στη συνέντευξη Τύπου, μάλιστα, επεσήμανε πως οι παίκτες του είναι καλοί, αλλά ότι ορισμένες φορές αδικούν τους εαυτούς τους. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «μαυραετών»:

«Παίξαμε ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που παίζει για την σωτηρία του. Παίξαμε πολύ καλά, πετύχαμε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε, δεν έχω άποψη για την εγκυρότητά του αλλά έχω εμπιστοσύνη στον διαιτητή. Συνεχίσαμε να είμαστε επιθετικοί. Αιφνιδιαστικά ο αντίπαλος έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ωστόσο εμείς είχαμε την υπεροχή. Καταφέραμε να προηγηθούμε δίκαια και πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ. Σε ένα διάστημα μετά το 20’ παρουσιάσαμε νευρικότητα στον τρόπο που οργανώναμε τις επιθέσεις μας, ιδιαίτερα από πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, κυριαρχήσαμε σε όλες τις γραμμές, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και είχαμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε το σκορ. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή την αξιόμαχη εικόνα. Θα πρέπει εμείς να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να έχουμε σαν σκέψη ότι θέλουμε περισσότερη βελτίωση. Βέβαια τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και πολλές φορές αυτή η νευρικότητα που υπάρχει στα εντός έδρας παιχνίδια είναι απόρροια των κακών αποτελεσμάτων του παρελθόντος. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας. Είναι καλοί παίκτες και ορισμένες φορές αδικούν τους εαυτούς τους. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, κυριαρχήσαμε, οι ποδοσφαιριστές μας άρχισαν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, να λειτουργούν πιο συνδυαστικά και να έχουμε καλύτερες φάσεις. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, θέλει περισσότερη προσοχή γιατί ακολουθεί μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών».

Τους παίκτες της Δόξας εκπροσώπησε ο Δημήτρης Σιώπης, ο οποίος ανέφερε: «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να δώσουμε αξία σε αυτή τη μεγάλη νίκη μέσα στα Τρίκαλα. Σκοράραμε σε στατική φάση, ακυρώθηκε γκολ, συνεχίζαμε να πιέζουμε, ανοίξαμε το σκορ, αλλά στην συνέχεια είχαμε μια νευρικότητα. Το δεύτερο γκολ ήταν κομβικής σημασίας και μας βοήθησε ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Μας έδωσε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για το δεύτερο ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Δεν πειράζει, τελείωσε μια δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια σε επτά μέρες μαζί με τα ταξίδια. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη που είναι πολύ δύσκολο καθώς ο Εργοτέλης είναι πολύ ανεβασμένος».

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep