Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προσπάθεια Σάμιου να κρατήσει τέσσερις

Συνάντηση και καταρχήν συμφωνία με τους Γιάννη Χλωρό, Χρήστο Ρούτση, Γιώργο Σιάκκα και Άγγελο Βέρτζο, είχε το αφεντικό της Δόξας.

 

Ο Θανάσης Σάμιος είχε συνάντηση με τέσσερις ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ της ομάδας προκειμένου να τους μεταπείσει σε ό,τι αφορά την παραμονή τους στην Δόξα Δράμας. Ο λόγος για τους Γιάννη Χλωρό, Χρήστο Ρούτση, Γιώργο Σιάκκα και Άγγελο Βέρτζο, οι οποίοι ζήτησαν από τον διοικητικό ηγέτη των Μαυραετών να ανεβάσει την προσφορά του.

Ερχεται και ο Λίμα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάμιος το έπραξε και υπήρξε καταρχήν συμφωνία. Πλέον απομένουν λεπτομέρειες να διευθετηθούν για να κλείσει θετικά το θέμα. Μαζί με τους τέσσερις προαναφερθέντες είναι πιθανό να επιστρέψει και ο Βραζιλιάνος Λίμα Ντο Σάντος, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή στην Δόξα.

Κόπηκε ο Στουρνάρας

Αντίθετα ο Βαγγέλης Στουρνάρας θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του καθώς ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τον έκοψε. Ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει προφορικά με τους διοικούντες την Δόξα, ωστόσο ο τεχνικός των μελανόλευκων είχε άλλη άποψη.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep