Δεύτερη αποστολή στη Θεσσαλία

Η Δόξα Δράμας ολοκλήρωσε στην Καρδίτσα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Πεντάδα εκτός για Κωστένογλου.

[googlead][/googlead]

Με οδηγό την προ δύο αγωνιστικών εμφάνιση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας την Τετάρτη (7/3, 15:00) στα Τρίκαλα εναντίον της ομώνυμης ομάδας. Οι «Μαυραετοί» στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου είχαν φύγει νικητές από την Καρδίτσα και το ίδιο θα προσπαθήσουν να πράξουν και στα γειτονικά Τρίκαλα.

Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο γήπεδο που είχαν προπονηθεί και παραμονές του αγώνα με την Αναγέννηση, ενώ διαμένουν και στο ίδιο ξενοδοχείο. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Κουσκουνάς είναι τραυματίας, αλλά και τιμωρημένος, ενώ ο Χοσέ Μαρία Κάσες κρίθηκε σκόπιμο να πάρει μερικές «ανάσες». Ο Νίκος Κωστένογλου άφησε εκτός για μία ακόμα φορά και τους Σπυρόπουλο, Στεφάνοβιτς, Νατσιόπουλο.

Έτσι στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι: Μένκα, Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ντατίδης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Αρναρέλλης, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Τζόκιτς, Λίτσκας.

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2018 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep