«Περίεργο σκορ»

Ο Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε στη χειρότερη εμφάνιση της Δόξας Δράμας από τη στιγμή που ανέλαβε ο ίδιος την τεχνική ηγεσία.

[googlead][/googlead]

Ο προπονητής των Μαυραετών χαρακτήρισε δίκαιο το 3-3, αλλά παράλληλα «περίεργο» το σκορ και εμφανίστηκε στενοχωρημένος για την έλλειψη εμπιστοσύνης που εμπνέει η αμυντική λειτουργία της Δόξας Δράμας. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως δεν επιρρίπτει ευθύνες στους παίκτες και πως πρώτος φταίει ο προπονητής, εν τούτοις υποστήριξε πως: «Έγιναν πολλά ατομικά λάθη, τα οποία ανατρέπουν και καταρρίπτουν κάθε ίχνος τακτικής συμπεριφοράς».

Ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε μετά την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με τον Αιγινιακό:

«Κάναμε τη χειρότερη μας εμφάνιση από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι προπονητής της Δόξας. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έγιναν πολλά ατομικά λάθη, με αποτέλεσμα να δεχθούμε και τρία γκολ.

Είναι εύλογο όταν εντός έδρας δέχεσαι τρία γκολ, τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Στο ξεκίνημα ο αντίπαλος έπειτα από ένα προσωπικό λάθος είχε μία κλασσική ευκαιρία, εμείς όμως καταφέραμε να προηγηθούμε.

Στη συνέχεια ο Αιγινιακός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί. Προβήκαμε σε δύο αλλαγές, άλλαξε η εικόνα της ομάδας, πετύχαμε δύο γκολ και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά δεχθήκαμε ένα τρίτο γκολ από ένα σουτ, αρκετά μακριά και τελείωσε το παιχνίδι με το περίεργο αυτό σκορ 3-3.

Θα έλεγα ότι στη δεδομένη στιγμή πρέπει πολύ σύντομα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ανασυνταχτούμε και να παρουσιαστούμε μεταμορφωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, στα Τρίκαλα, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο και σίγουρα δεν μπορεί να έχουμε τέτοια συμπεριφορά. Τα παιχνίδια στη συνέχεια έχουν μια γρήγορη ακολουθία και εμείς πρέπει να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση.

Σίγουρα είμαι πολύ στεναχωρημένος, γιατί δεν αξίζουμε αυτή την εικόνα, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο. Επιβάλλεται να προχωρήσουμε, αλλά σίγουρα με διαφορετική νοοτροπία. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Με στεναχώρησε που για πρώτη φορά δεν εμπνέουμε εμπιστοσύνη στην αμυντική γραμμή. Δε μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες, πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Αυτοί οι παίκτες άλλαξαν την εικόνα της ομάδας, αυτοί οι παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στη συνέχεια. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη, τα οποία ανατρέπουν και καταρρίπτουν κάθε ίχνος τακτικής συμπεριφοράς».

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας και ένας εκ των σκόρερ της αναμέτρησης, Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε:

«Σήμερα θέλαμε τον αγώνα πάση θυσία, είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό. Αν και δεν είμαστε στην καλύτερη μέρα, στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πολύ καλύτεροι και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε πολύ καλά, σε ένα πεντάλεπτο καταστρέψαμε τα πάντα, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Στη συνέχεια δεν είμαστε τόσο ήρεμοι, όσο θα έπρεπε, ώστε να παίξουμε με το χρόνο και ισοφαριστήκαμε με ένα πολύ ωραίο γκολ, το οποίο όμως μας πίκρανε».

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep