Κοιτάζουν… ψηλά οι «Μαυραετοί»

Δεν ρισκάρουν με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο στη Δόξα Δράμας, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου συμπεριέλαβε 24 (!) ποδοσφαιριστές στην αποστολή. 

[googlead][/googlead]

Να σταθεροποιηθεί στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα στοχεύει η Δόξα Δράμας που την Κυριακή (4/3, 15:00) υποδέχεται τον Αιγινιακό. Οι «Μαυραετοί» δείχνουν σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια και ο Νίκος Κωστένογλου ζητάει αυτό να έχει συνέχεια. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (3/3) με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να επιλέγει 24 (!) ποδοσφαιριστές για την αποστολή της αναμέτρησης. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος την Παρασκευή (2/3) επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Το τεχνικό επιτελείο δεν θέλησε να ρισκάρει, γιατί ο μπακ της Δόξας Δράμας προέρχεται από αποχή 1,5 μηνα. 

Έτσι την αποστολή απαρτίζουν οι: Μένκα, Βασιλειάδης, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ντατίδης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Βούρας, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Τζόκιτς, Κάσες, Λίτσκας.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep