«Μας κυρίευσε το άγχος»

Άσχημο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης- Σπυρόπουλος: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση». 

[googlead][/googlead]

Η Δόξα δεν... λέει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και ο Άγγελος Διγκόζης έχει κάθε λόγο να είναι προβληματισμένος. Ο τεχνικός των «Μαυραετών» μίλησε για το καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς γκολ για την ομάδα του και για το άγχος που κυρίευσε τους παίκτες στο β’ ημίχρονο:

«Καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν μας ικανοποιεί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε και να μπούμε με το δεξί στο 2018. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε.

Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε ηρεμία και όσο περνούσε η ώρα μας κυρίευσε το άγχος, η πίεση, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, υπομονή, σωστές ενέργειες και φτάσαμε στο άσχημο για εμάς αποτέλεσμα. Δυστυχώς πέσαμε και σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. 

Εάν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ο αντίπαλοι κερδίζουν έδαφος. Δεν θέλω να φανεί ότι δικαιολογούμαι στην ερώτησή σας πως ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία, λέγοντας πως η ομάδα έχει δύο τρία άσχημα αποτελέσματα και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. 

Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνουμε για τη νίκη. Δεν μπορούμε να μιλάμε θεωρητικά. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά». 

Τους ποδοσφαιριστές της Δόξας εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να ανατρέψουν την κατάσταση:

«Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο το 2018. Έπρεπε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όπου κάναμε ευκαιρίες και είχαμε καλό ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο δε μπήκαμε όπως θα έπρεπε και με την πάροδο του χρόνου αυξήθηκε η πίεση.

Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα και δεν καταφέραμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Πρέπει να κάτσουμε όλα τα παιδιά να μιλήσουμε. Έχει έμπειρους παίκτες η ομάδα, είμαστε μια οικογένεια, πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, ώστε να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της ανήκει».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.doxadramas1918.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep