«Μαύρος» Δεκέμβρης

Η Δόξα Δράμας «αποχαιρέτησε» τον τελευταίο μήνα του έτους με απολογισμό μόλις έναν βαθμό, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη της ανόδου. 

[googlead][/googlead]

Να φύγει και να μην γυρίσει ο τελευταίος μήνας του 2017 πρέπει να λένε στην Δόξα Δράμας. Ο Δεκέμβριος αποδείχτηκε… καταστροφικός για τους «Μαυραετούς» καθώς σε τρία παιχνίδια που πρόλαβαν να δώσουν κατάφεραν να μαζέψουν μόλις έναν (!) βαθμό.

Συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ηττήθηκε με 1-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, χάνοντας το μέχρι τώρα αήττητο ενώ ήταν η πρώτη φορά που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του ο Ορέστης Μένκα. Στις 10 του μηνός ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τον Άρη (1-2) και στις 16/12 ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, με αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να χάσουν πολύτιμο έδαφος στην «μάχη της ανόδου». 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δόξα Δράμας σε αυτό το διάστημα έχει τον χειρότερο απολογισμό μαζί με τον ουραγό της βαθμολογίας, Εργοτέλη, με τους Κρητικούς φυσικά να έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο (για τους «Μαυραετούς» εκκρεμεί η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»). 

Τέλος μέσα στον Δεκέμβρη χάθηκαν για την Δόξα οι 8 από τους 10 βαθμούς που έχει απολέσει στην μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep