«Τίποτα δεν έχει χαθεί...» (photo)

«Σύνθημα αντεπίθεσης» από τον μέσο της Δόξας Δράμας, Παντελή Ριζογιάννη εν όψει της συνέχειας. 

[googlead][/googlead]

Η Δόξα Δράμας προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ... δρόμο και αυτό το ξέρουν καλά ο Άγγελος Διγκόζης και οι ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα ο Παντελής Ριζογιάννης μιλώντας στο match programme του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό φρόντισε να στείλει «σύνθημα αντεπίθεσης» εν όψει της συνέχειας. Αναλυτικά:

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για το σημερινό παιχνίδι με τον Κισσαμικό;

«Δυστυχώς προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα με Άρη και Παναχαϊκή, αλλά η απόδοση μας δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλοι οι αγώνες της κατηγορίας. Όπως σε κάθε αναμέτρηση έτσι και σε αυτή ο στόχος μας είναι η νίκη».

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

«Επικρατεί καλό κλίμα, γιατί έχουμε καλά παιδιά και έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι δεν γίνεται να είμαστε καλοί και να χάνουμε τα παιχνίδια. Στην προπόνηση θα βρούμε τι φταίει, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα».

Η Δόξα παραμένει μέσα στους στόχους της;

«Η φετινή Δόξα φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει. Το λέμε όλα τα παιδιά ότι κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Φυσικά και παραμένουμε στους στόχους μας. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Συνεχίζουμε. Πάμε για την επόμενη μάχη και πρέπει να την κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Έρχονται οι γιορτές και θέλουμε να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι».

Ήρθες φέτος στην ομάδα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

«Η Δόξα είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις άλλα κλαμπ. Έχει κόσμο, έχει προπονητικά κέντρα, δουλεύουν όλοι πολύ επαγγελματικά. Έχει έναν πρόεδρο που είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του, κάτι που είναι πολύ σπάνιο στην εποχή μας. Θέλουμε όλα τα παιδιά να κάνουμε και πάλι πολύ μεγάλη».

Ποιο είναι το μήνυμα σου σε αυτόν τον κόσμο, που διαρκώς σας στηρίζει;

«Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την παρουσία του. Ότι και να πούμε για αυτόν τον κόσμο είναι λίγο. Είναι πάντα κοντά μας στο πλευρό μας και δείχνει το πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα. Θέλουμε αυτή τη στήριξη να έχει συνέχεια. Να είναι πάντα κοντά στο πλευρό μας. Αυτή η παρουσία του μας δίνει δύναμη και η απουσία του είναι πλήγμα για εμάς. Σήμερα με τον Κισσαμικό τον θέλουμε να είναι πάλι κοντά μας να μας στηρίξει και εμείς με την στήριξη του να κερδίσουμε και να τον κάνουμε πάλι χαρούμενο».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 17:00

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep