«Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι»

Το σχόλιο του Άγγελου Διγκόζη για τις καταγγελίες Καλαϊτζιδη. Πολύ άδικη, σύμφωνα με τον ίδιο, η ήττα της Δόξας από τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Πολύ άδικη χαρακτήρισε την ήττα της Δόξας Δράμας από τον Άρη ο Άγγελος Διγκόζης. Ο τεχνικός των «Μαυραετών» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και χαρακτήρισε τους «κίτρινους» ως το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση. Σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες Καλαϊτζίδη, δεν πήρε θέση και τόνισε ότι υπάρχουν αρμόδιοι να ασχοληθούν...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διγκόζη:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Ήταν μια πολύ άδικη ήττα, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν τελειώνεις ένα παιχνίδι, χωρίς να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία ο αντίπαλος και χωρίς να του δώσουμε το δικαίωμα, καθαρά από τύχη, γύρισε ένα παιχνίδι. Από τύχη, από εμπειρία της ομάδας...».

Για τις πολλές ανατροπές που έχει κάνει ο Άρης φέτος:

«Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, παρ’ όλο που δεν έχει πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο, ο Άρης βρίσκει τον τρόπο και παίρνει τα παιχνίδια».

Για το αν ο Άρης είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την άνοδο:

«Φυσικά. Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε πει ότι Άρης, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα και Παναχαϊκή θα ήταν οι ομάδες που θα διεκδικούσαν τα δύο εισιτήρια. Και είχαμε πει ότι εμείς είμαστε δύο μήνες πίσω από τον προγραμματισμό των υπόλοιπων ομάδων.

Διότι οι υπόλοιπες ομάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους από 1η Ιουλίου και εμείς την τελευταία μεταγραφή την ολοκληρώσαμε στις 20-25 Σεπτεμβρίου. Είναι... να' χαμε να λέγαμε αυτά ότι πήγαν να καούν στην προετοιμασία. Είναι για εντυπωσιασμό».

Και ο ΠΑΟΚ έφερε παίκτες κατόπιν εορτής...

«Δύο φιλικά κάναμε και μπήκαμε στο πρωτάθλημα. Αφήστε τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα και από τον Άρη και από τη Δόξα Δράμας. Η κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Τα δικά μας δεν είναι καλύτερα; Όντως Άρης, ΟΦΗ και οι υπόλοιποι είναι από τα φαβορί για να πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου. Από τη στιγμή που ο Άρης έχει το 7/7 και είναι ο Άρης με την ιστορία και τη δυναμική του, έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τερματίσει πρώτος από τις άλλες ομάδες».

Για τη μάχη της 2ης θέσης:

«Οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και λογικά όλες οι ομάδες θα κινηθούν μεταγραφικά. Πλην του Άρη, πιθανώς, που θεωρώ ότι έχει γεμάτο ρόστερ. Σίγουρα, οι κύριοι κύριοι Σπανός και Μυροφορίδης γνωρίζουν καλύτερα».

Για τις καταγγελίες Καλαϊτζίδη:

«Για να το λέει κύριος ο Καλαϊτζίδης, κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς. Φαντάζομαι ότι μπορεί να το αποδείξει κιόλας. Πού να το γνωρίζω εγώ αυτό; Εγώ το μόνο που μπορώ να πω, και έχει να κάνει με την ομάδα μου, είναι ότι τους 13 βαθμούς που έχουμε, όλους τους αποκτήσαμε με ιδρώτα. Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρός μας έχει δηλώσει ότι δεν μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες, αν υπάρχουν. Εγώ είμαι προπονητής και πρέπει να έχω την ομάδα μου έτοιμη κάθε Κυριακή».

Αν έρχονται οι άλλοι, όμως και σας κλέβουν τον ιδρώτα;

«Ποιους εννοείτε; Υπάρχουν οι αρμόδιοι να ασχοληθούν...».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep