«Θηρίο στο κλουβί» ο Πετρόπουλος

Τρέχει να… προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη ο αρχηγός της Δόξας Δράμας, Αντώνης Πετρόπουλος- Ευχαριστήριο του «Σ.Φ. Μαυραετοί» για την φιλοξενία στην Πάτρα.

[googlead][/googlead]

Αποφασισμένος να το παλέψει όσο δεν… πάει προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη (10/12) είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο εκ των αρχηγών της Δόξας Δράμας ανέβασε… στροφές την Δευτέρα και στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Η επιθυμία του 31χρονου στράικερ να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας είναι μεγάλη, κάτι το οποίο έχει τονίσει και στον Άγγελο Διγκόζη. Ωστόσο παρά την δεδομένη επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ερωτηματικό αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητας του, μιας και προέρχεται από απουσία περίπου ενός 20ημέρου, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις παραμονές του εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. 

Από κει και πέρα οι οπαδοί της Δόξας Δράμας έτυχαν άριστης φιλοξενίας στο γήπεδο της Αγυιάς και μάλιστα ο “Σ.Φ. Μαυραετοί” με ανάρτησή του στο facebook ευχαρίστησε τους Πατρινούς φιλάθλους και εδικά τους «Nortenos», αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις για το σεβασμό. Σε αυτή ανέφεραν: «Οι οργανωμένοι φίλοι της Παναχαϊκής απέδειξαν για ακόμα μία φορά το επίπεδό τους και πρόσφεραν στους Δραμινούς στο ημίχρονο της αναμέτρησης, νερά, κρουασάν και αναψυκτικά! Μία αξιέπαινη κίνηση που δεν γίνεται για πρώτη φορά από τους “κοκκινόμαυρους” οπαδούς και μακάρι να βρει μιμητές και σε άλλα γήπεδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep