Στα σχολεία η Δόξα (photos)

Εισιτήρια για τον αγώνα με τα Τρίκαλα μοίρασε σε σχολεία αντιπροσωπεία της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Στο πλαίσιο του ανοίγματος της Δόξας Δράμας στη νεολαία, οι «μαυραετοί» επισκέφθηκαν σχολεία της πόλης και μοίρασαν εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου (11/11) με τον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Μετά την επίσκεψη αντιπροσωπίας των παικτών της Δόξας στο ορφανοτροφείο της Δράμας στο πλαίσιο των εξορμήσεων της ΠΑΕ στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την ευκαιρία του αυριανού αγώνα των «μαυραετών» ακολούθησε νέα επίσκεψη παικτών και διοικούντων του δραμινού σύλλογου.

Σειρά είχε το 1ο γυμνάσιο και λύκειο καθώς και το 2ο λύκειο της Δράμας. Την αντιπροσωπεία των «μαυραετών» απάρτιζαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αντώνης Κασδοβασίλης μαζί με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Σωτήρη Κλειδαρά και οι ποδοσφαιριστές Φανούρης Γουνδουλάκης, Σωτήρης Παπαζούδης, Γιώργος Βασιλειάδης και Παύλος Σταματόπουλος.

Την αντιπροσωπεία των «μαυραετών» καλωσόρισαν ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου κ. Τερζάκης Κωνσταντίνος και ο ομόλογος στο 2ο ΓΕΛ Δράμας κ. Κόλτσης Χρήστος, μαζί με καθηγητές των σχολείων. Τους παίκτες της Δόξας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά οι νεαροί μαθητές των σχολείων, στους οποίους υπόγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν στυλό και μπρελόκ με το έμβλημα της Δόξας, καθώς και εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα».

Ανοιχτή η Θύρα 5

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι για το αυριανό παιχνίδι θα λειτουργήσει η θύρα 5. Όσοι από τους κατόχους διαρκείας των θυρών 1 και 3 επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα 5 μπορούν να το πράξουν με την επίδειξη της κάρτας τους κατά τον έλεγχο της εισόδου στη συγκεκριμένη κερκίδα».

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 10:15

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep