"Θα φανεί μέσα στο γήπεδο"

Το σχόλιο του Άγγελου Διγκόζη για την κλήρωση της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Με τρία εντός έδρας παιχνίδια στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο Άγγελος Διγκόζης χαρακτήρισε φαινομενικά "βατή" την κλήρωση του πρωταθλήματος για τη Δόξα Δράμας, αλλά πρόσθεσε ότι θα φανεί στο γήπεδο. Τόνισε πάντως ότι "έχουμε όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσουμε".

Αναλυτικά η τοποθέτηση τού προπονητή της Δόξας:

«Με μια πρώτη ματιά η κλήρωση φαίνεται να είναι βατή αφού στα πρώτα πέντε παιχνίδια τα τρία είναι εντός έδρας. Όμως, όπως είπα απλά φαίνεται. Τώρα αν τελικά είναι εύκολη ή δύσκολη αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε αυτοί που με την απόδοση μας διαμορφώνουμε το δείκτη δυσκολίας του κάθε παιχνιδιού.

Από την ώρα που η κληρωτίδα μας έδωσε πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι.

Με την βοήθεια του κόσμου, στο παιχνίδι αυτό θα παλέψουμε για να ξεκινήσουμε στο πρωτάθλημα με το δεξί. Θέλουμε να χαρίσουμε χαρά στον κόσμο μας και μαζί του να γιορτάσουμε την επιστροφή της ομάδας στην Β’ Εθνική.

Η παρουσία του κόσμου στο πλευρό μας, ο ερχομός των φιλάθλων στο γήπεδο, στην κερκίδα, δίπλα στους παίκτες μας βοηθάει στην προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Νομίζω ότι έχουμε όλα τα εφόδια και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep