«Δίνω 1 εκατ. € για να φύγω»

Η απάντηση του Γιάννη Μπύρου όταν μέλος του ΔΣ της Football League του πρότεινε να δώσει χορηγία.

Στο συμβούλιο της Football League την Πέμπτη (28/09) βρέθηκε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μπύρος. Ο μεγάλος χορηγός της Δόξας Δράμας γνωρίστηκε με τα μέλη της διοργανώτριας και, μάλιστα, δέχτηκε κρούση... χορηγίας από εκπρόσωπο άλλης ΠΑΕ. Ωστόσο, η απάντησή του συζητήθηκε μετά το τέλος του ΔΣ.

«Δεν μας βγάζετε καμία χορηγία με μάρμαρα για τη διοργανώτρια;», ρώτησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, μέλος άλλης ΠΑΕ τον Μπύρο με τον ίδιο να απαντά: «Δεν έχω λεφτά. Ζήτησα πέντε εκατ. ευρώ δάνειο για τις επιχειρήσεις μου. Η περσινή σεζόν μου κόστισε 1,7 εκατ. ευρώ. Έχω κουραστεί. Για να φύγω δίνω και ένα εκατ. ευρώ σε όποιον έρθει»!

Με την απάντησή του αυτή, μάλιστα, ο Μπύρος έκανε αρκετούς εκπροσώπους ΠΑΕ να αναρωτιούνται μετά το τέλος της συνεδρίασης αν ο μεγάλος χορηγός των «Μαυραετών» έχει ή όχι λεφτά! Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος φρόντισε από τα μέσα Σεπτεμβρίου και έπειτα να έρθει σε συμφωνία με πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από τη Super League, δείγμα των στόχων που έχει θέσει στη Δόξα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep