Προ των πυλών ο Σπυρόπουλος

Η Δόξα Δράμας ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Παναγιώτη Σπυρόπουλου στη Δόξα Δράμας, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η "Arena Press".

Ο 25χρονος δεξιός μπακ πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο στη Super League με τη φανέλα της Λαμίας μετρώντας 26 συμμετοχές (όλες ως βασικός) στο πρωτάθλημα Football League. Επίσης, έχει να επιδείξει 40 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Καλλονή.

Από κει και πέρα με τη Δόξα προπονείται ήδη ο Τούρκος πολυθεσίτης Ντενίζ Μπαϊκαρά και αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη ο σέντερ φορ Παντελής Καπετάνος και ο Σέρβος στόπερ Μπράνκο Οστοϊτς για τον οποίο έχει γράψει FL News από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Για το κέντρο άμυνας εξετάζεται και η περίπτωση του Σκοπιανού Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι (γνωστός από τη θητεία του στη Super League με την Κέρκυρα), ενώ για τα αμυντικά χαφ η ομάδα είναι σε επαφές με τον Γρηγόρη Μάκο, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Μπύρος.

Ο χρηματοδότης της Δόξας είχε αναφερθεί και στο ενδιαφέρον για τον Λούκας Φαβάλι, αλλά στη θέση του δημιουργικού μέσου εξετάζεται και η λύση του Χοσέ Μαρία Κάσες, όπως ενημέρωσε το FL News από τις 16 Σεπτεμβρίου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep