«Παίκτες... παραπάνω κατηγορίας»

Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε για την επικείμενη ενίσχυση της Δόξας Δράμας.

Τους καλύτερους ποδοσφαιριστές θα πάρει η Δόξα Δράμας, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Αυτό υπογράμμισε ο Άγγελος Διγκόζης στον Arena Fm 89,4 και ανέφερε:

«Όλη η πόλη και η περιοχή είναι απόλυτα ικανοποιημένη για την άνοδο της ομάδας στη Football League, γιατί αυτό αποτελεί δικαίωση πρώτα του Γιάννη Μπύρου και στη συνέχεια όλων αυτών που ασχολήθηκαν με τη Δόξα. Από δω και πέρα όμως, πρέπει να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις, γιατί πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που να γνωρίζουν την κατηγορία, να έχουν εμπειρία και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δεν γίνεται να μην ενισχυθούμε, το ξέρει και ο χορηγός της ομάδας, που θέλει να πάρει τους καλύτερους παίκτες, για να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας:

«Δεν θα είναι εύκολο να στήσουμε μια ομάδα τόσο γρήγορα, γιατί η προετοιμασία μας έχει ήδη περάσει από 4 στάδια και πρέπει κάποια στιγμή να έχουμε το πλήρες ρόστερ, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε για τη Football League, αφού αρχικά στήσαμε μια ομάδα Γ' Εθνικής με προσθήκες παικτών από ανώτερη κατηγορία. Τώρα, χρειαζόμαστε παίκτες της κατηγορίας, ίσως και παραπάνω κατηγορίας, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Δεν έχουμε κλείσει ακόμη κάποιον παίκτη, μιλάμε με πολλούς και εφόσον μας ικανοποιήσουν τα εργομετρικά, θα τους κλείσουμε, γιατί τώρα πρέπει να αποκτηθούν και παίκτες, που θα βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση, είναι πρώτιστο θέμα αυτό για μένα».

Νίκη με Αετό Ορφανού

Την Τετάρτη (13/09) οι «Μαυραετοί» αντιμετώπισαν τον Αετό Ορφανού και επικράτησαν 3-2 και προβλημάτισαν με την εικόνα τους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ελέζι (25') και το 1-1 έγινε από τον Λίτσκα στο 44'. Η ανατροπή ήρθε στο 68' από τον Παναγιωτούδη, αλλά ο Ελέζι στο 72' έφερε το ματς στα ίσα με εκτέλεση φάουλ. Το 3-2 διαμόρφωσε στο 81' ο Ζυγκερίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βούρας (75' Βασιλειάδης), Σταματόπουλος (60' Βλάχος), Βιτλής (75' Κυριακίδης), Γκότοβος (80' Παπαδόπουλος), Καραγιαννίδης (46' Παπαζούδης), Ριζογιάννης (65' Παναγιωτούδης), Τσούτσης (46' Ακίμ, 80' Γκουτζίδης), Νταντίδης, Μαρκόπουλος (72' Ρανγκέλοφ), Ματσούκας (60' Νατσιόπουλος), Λίτσκας (46′ Ζυγκερίδης).

ΑΕΤΟΣ: Τοπαλίδης, Ράνος, Καλατζής, Παπατζάνης, Μαυρομάτης, Παυλίδης, Ελέζι Τζαμπιέγια Δούμπλατζης Αποστολίδης, Δουμάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στογιάνοφ, Μώραλης, Θεοδοσιάδης, Ρίντα, Σαββατιανός, Ευκαρπίδης, Ελέζι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep